Duitse soldaten te dik om te vechten

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Duitse soldaten te dik om te vechten

?Yes, it is true, the German soldiers in Kunduz are allowed to drink two cans of beer per day,? Lieutenant-Colonel Rainer Zaude, a spokesman for the forces, confirmed.

0

Reacties (6)

#1 Bismarck

Hulde aan het Duitse leger. Zo draag je nog eens pacifisme uit.

#2 pedro

Pacifisme? “allowed to drink two cans of beer per day”… Net zo pacifistisch als de stierenvechter die een rode lap voor de stier zwaait, dan.

#3 Bismarck

@2: Van twee blikken bier (het gemiddelde is overigens maar 1.4 uit de gegevens van het artikel) word je beweeglijker/agressiever? Op mij heeft het toch het tegenovergestelde effect. Zeker met zo’n zonnetje erop, als je dan je bier op hebt, heb je niet echt zin om nog op te staan en op Afghanen te gaan schieten.

#4 pedro

@3: het ging mij meer over het effect van dat bier drinken op de taliban dan op hun eigen lichaam.

#5 Bismarck

@4: Alsof de Taliban dat te zien krijgen. Die Duitsers zitten gewoon in hun fort hun tijd te verdoen, ze gaan niet op patrouille (met al die zware bepakking, ben je gek?). Logisch dat ze dan uit verveling wel eens een feestje met bier willen. Logisch ook dat ze wat aankomen, met zo weinig lichaamsbeweging. Het zal met de Belgen niet anders zijn (waarvan een bepaalde in opspraak gekomen minister uitdrukkelijk aan de pers beloofde dat ze achter dikke betonnen muren zitten en zeker niet in gevaar komen, gelijk hun noorderburen).

#6 pedro

@5: Maar dan moeten ze die informatie natuurlijk wel geheim houden en niet gaan toegeven, dat dat mag, zoals i het artikel staat.

;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*