1. 3

  Die criminaliteit was er natuurlijk al maar daar keek nooi iemand naar om, vanwege het gedoogbeleid. En inderdaad: als je criminaliteit weer gaat aanpakken dan gaan de criminaliteitscijfers omhoog. Gek he?

 2. 4

  @1: dit gaat gewoon een tijdje door, zodat mensen er meer gewend aan raken, en bij de volgende verkiezingen roeptoetert de VVD dan weer dat de criminaliteit de spuigaten uitloopt en dat er hard opgetreden moet worden. Natuurlijk door op de VVD te stemmen, want dat is tenslotte een zero tolerence law & order-partij. Handig, als je gewoon voorziet in je eigen toekomstige werkgelegenheid.

 3. 5

  @1: Tja, Ik denk dat Hoes met vooropgezette bedoeling in Maastricht is geparachuteerd (want in Maastricht heeft de VVD eigenlijk weinig te zoeken, zie de samenstelling van de gemeenteraad). Die is dus met een opdracht naar Maastricht gekomen. Dan kan hij moeilijk gaan lopen terugkrabbelen, want ja dat zal in de ogen van zijn meerderen gezichtsverlies zijn. Maar geloof maar dat de Maastrichtenaren inmiddels Leers vele malen liever terugzagen. Die durfde tenminste wel zich door de realiteit tot andere inzichten te laten brengen.

 4. 6

  Hoes is ambitieus en wil zich omhoog ellebogen door de VVD-gelederen. Daarvoor moet hij wel iets flinkerigs neerzetten in Maastricht. Of het baat of schaadt boeit dan verder niet want het zijn toch niet de VVD’ers die er last van hebben.

 5. 7

  Dat zijn nu de nadelen van de vrijheid van meningsuiting van deze eeuw: de mening van de VVD was dat de criminaliteit zou dalen als ze het de coffeeshops moeilijk zouden maken, of als ze de coffeeshops zouden sluiten. In weerwil van alle onderzoeken die het tegendeel bewezen, bleven zij aan hun mening vast houden. En als je daar maar genoeg door geïndoctrineerd bent, zoek je nu naar allerlei uitvluchten om, wederom in weerwil van de cijfers, toch net te kunnen doen, alsof je mening van enige waarde is (zie bijvoorbeeld reactie #3). Dan doe je net of je neus bloedt en alsof de drugsgerelateerde straatcriminaliteit niet toe is genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren