De brokstukken van 9/11 opgeslagen in een hangar

Reacties (20)

#1 Arjan

nu al?

#2 Carlos

haha.. en die 11 september-ontkenners hebben altijd beweerd dat die brokstukken waren omgesmolten om bewijslast te verdonkermanen!

#3 Arjan

@Carlos

Als je dan toch die weg wilt inslaan, lijkt me dat 7 jaar genoeg tijd is om de brokstukken te sorteren zodat alleen de ‘juiste’ tentoongesteld worden.

#4 Sytz

Carlos, ik geloof niet dat er veel mensen zijn die 9-11 ontkennen.
Het bezwaar van sommige truth mensen is dat er zo weinig is bewaard.
En na bekijken van de 3 panoramas bekruipt mij ook de gedachte “is dit alles”.

Het zoekmaken van weet ik hoeveel (80?/95?/99.95%?) is niet echt vertrouwenwekkend.

#5 Carlos

Sytz, het wemelt van de 911-ontkenners op het internet en naarmate de jaren verstrijken worden ze excentrieker en verbitterder. Hoezo is 95% van het puin zoek gemaakt? Het is gewoon gerecycled, cruciale onderdelen zijn eerst onderzocht.

#6 Sytz

Nuja, 911 ontkenners zijn ook niet goed bij hun hoofd.
Ik probeer alleen een open mind te houden, en mijn eigen mening te vormen.
Ik denk daarom ook dat de regering van Bush zoveel achterhoud, en alles op een zodanige leugenachtige manier naar Irak heeft omgebogen, dat de meer redelijke sceptici niet zonder meer naar fabeltjesland verwezen dienen te worden.
Zie bijvoorbeeld:
http://www.waarheid911.nl
http://www.patriotsquestion911.com/

Deze mensen roepen niet dat Bush het gedaan heeft, maar stellen vragen, die niet beantwoord worden.
Dit wekt argwaan, wat weer de meest waanzinnige complot theoriën aanwakkert.

#7 RennieB

Sytz, het wemelt van de 911-ontkenners op het internet en naarmate de jaren verstrijken worden ze excentrieker en verbitterder. Hoezo is 95% van het puin zoek gemaakt? Het is gewoon gerecycled, cruciale onderdelen zijn eerst onderzocht.

Proest!!!

LOL @ Carlos…

#8 Yevgeny Podorkin

Hele mooie sluitende analyse Sytz…open mind. Maar verbaast jou ook hè, dat Carlos dan zijn handen stevig tegen z’n oren drukt? “I am from Barcelona”. Want daar wil ie namelijk niks van weten, niet te bevatten: dat een kleine bende (pseudo fascisten) met de handen aan de touwtjes een dergelijk monstrueus Knalfeest zou kunnen hebben georchestreerd. En terroristen en G.W. Bush in het hele verhaal handige puppets on a string. Nee, pas als iedereen met een gek snorretje en gestrekte arm gaat lopen…

9/11 commissie gooit alle gebeurtenissen die dag op incompetentie, onmacht en wat al niet meer. Tja.

“Who gained from 9/11?”
Halliburton, Carlyle…D-fense.
“Who put out false stories about 9/11?”
Dick Cheney.
“Who had the power to cover up crucial information about 9/11?”
Dick Halliburton Carlyle Cheney.

EERST ANTWOORDEN dus inderdaad op de vele openstaande irregulariteiten o.a.: Cheney belast met de verdediging DC weigert inkomend “vliegtuig” neer te halen, het gat in het pentagon, de tapes van bev. camera’s enz.

#9 Carlos

De bedreigingen door 911-ontkenners van wetenschappers die de officiele lezing bevestigden…

Ik sta open voor alles, maar laten de 911-ontkenners nu eerst maar eens met overtuigend bewijs komen ipv de omgekeerde redering te volgen: Halliburton kreeg orders in Irak, Irak werd binnengevallen met 911 als excuus, Cheney werkte vroeger voor Halliburton, dus Cheney heeft 911 op zich geweten. Nee dat is lekker logisch nadenken.

Veel wat de 911-ontkenners hebben opgebracht is overtuigend gedebunked. Het probleem met 911-ontkenners is is dat ze steeds weer iets nieuws bedenken. Zo’n beetje als de dronken zwerver in het winkelcentrum, de eerste dag sta je hem nog beleefd te woord, maar na een week vermijd je z’n geraaskal gewoon.

Maar graaf gerust verder, was er ooit niet zo’n kansloos zomerproject aan de TU Delft dat nu eindelijk ‘de Waarheid’ boven tafel zou halen? Ging dat niet uit als een nachtkaars, onee de bewuste hoogleraar kreeg vast de CIA aan z’n bed en dus heeft Bush het gedaan, gelukkig maar.

Nou ik vind Bush ook een nare man, maar ik weiger daarvoor mijn verstand in te leveren.

#10 Pepijn

@8&9: Het verbaast mij eigenlijk ook dat Carlos zo klakkeloos de officiele lezing gelooft. Ik vind de Taliban ook geen lieverdjes, maar ik weiger…

#11 Yevgeny Podorkin

Het simpele feit van niet correlleren gat in pentagon/ grootte boeiing en vervolgens niet vrijgeven (volledige) tape bev. camera moet voldoende zijn voor: “Ik sta open voor alles”? Ontken redelijk bespottelijk vervolgvra(a)g(en) niet: missile of onbemand: waar is die boeiing met passagiers dan gebleven?

Maar IK laat m’n ogen niet bedriegen tot tegenbericht volgt…

*gaat nurks met armen over elkaar zitten*

#12 Carlos

Dat gat in het Pentagon is al gedebunked, de wetenschapper die dat deed werd vervolgens bedreigd door de 911-ontkenners (BBC-docu, staat hier ook al ergens gelinkt).

Discussies over dit onderwerp worden al snel erg grimmig en ik heb me al veel eerder voorgenomen niks meer over dit onderwerp te zeggen (tot dat er overtuigend bewijs komt) en nu doe ik het toch weer.

Chau amigos.

#13 Sytz

Carlos hou eerst eens op te beweren dat er mensen zijn die 911 ontkennen :-D
Zoals ik eerder zei: die zijn gek, want die twin towers staan er echt niet meer…

Ik heb 2 hele flauwe debunking docu’s gezien, 1 van zembla, waar ze studenten uit delft in de zomervakantie wat laten prutsen, en 1 van de BBC waar iemand van een of ander tijdschrift roept “ik heb er naar gekeken, dus is het niet zo”

En inderdaad het gat in het pentagon is volgens mij zo klein omdat de hele bovenkant van dat gebouw er in viel.
Neemt niet weg dat er veel verhalen zijn over zoekgemaakte beveiligings camera beelden, en tegenstrijdige getuige verklaringen.
En waarom moesten ook daar de brokstukken z.s.m. zoekgemaakt worden?

#14 Sytz

En natuurlijk is het bedreigen van mensen niet OK.
Maar aan de andere kant zijn er (naar verluid) mensen bij de US overheid ontslagen omdat ze gewoon een vraag stelden over de officiële lezing. En zijn er mensen geweest die wel heel opvallend en plotseling 180 graden van mening veranderden.
Dat er gestoorden zijn die van alles geloven of beweren mag duidelijk zijn, maar dat neemt niet weg dat er vele serieuze mensen zijn die gewone vragen stellen waar geen antwoord op gegeven wordt.

Wat jij zegt is: er zijn wetenschappers bedreigd, dus is wat Bush zegt waar.
Mag ik daar even om glimlachen ajb? :P

#15 Sytz

Bovendien, en dat is voor mij persoonlijk het belangrijkste:
De meer serieuze complottheorie video’s vind ik veel leuker dan al die hollywood pulp.
Het is onderhoudend en leerzaam. Veelal begint het met onbetwiste feiten, waarna de wildste speculaties aanvangen. Terrorstorm is nog steeds mijn favoriet.

De redenatie dat US elke oorlog is begonnen door een False Flag op (vanaf de Spaanse in 18 zoveel) en dat Irak/911 de uitzondering zou zijn als die niet door de overheid in scene zou zijn gezet valt bij een overtuigd Amerika hater als ik natuurlijk in goede aarde.

Lees bv ook eens The Shock Doctrine van Naomi Klein.

#16 Yevgeny Podorkin

Grofweg 75% waarover heden zoveel ophef is is terug te voeren op die ene dag…van de oorlog in Irak, shift in machtsblokken, energie, economie, privacy! (na 9/11 maar tot op de dag vandaag (zie rechts apart dossier): theater van de Angst…bomschoenen, schietpennen, poederbrieven, ontploffende campers en rondvaartboten…zelf couscous staan koken was verdacht)enz.

Ik wil gewoon de onderste steen boven.

#17 Yevgeny Podorkin

Vergat het moslimvraagstuk te melden.

#18 Rene

@ YP: Niet sterk, om de expressie “de onderste steen” te gebruiken en ‘m dan niet in navolging van Perik te vermaken tot “de onderste steen het land uitzetten”. Soms verdienen dingen gewoon imitatie…

#19 Yevgeny Podorkin

Zal ik eerst zijn stukje moeten lezen want ik vat hem even niet…reeds.

#20 Yevgeny Podorkin

Wat ik nu niet ga doen zit onderwijl met muziek en andere dingen..dus leg maar nader dan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*