1. 4

  @3: Zou je rekening met mijn religie willen houden? Danku.
  [img]http://webmonsters.nl/wp-content/uploads/2014/01/Vliegend-Spaghettimonster.jpg[/img]

 2. 5

  Een belediging naar alle christenen in islamitische landen.

  Zij hebben het zwaar. Godverdomme. Islam heeft door de eeuwen alles gedaan om christenen op de meeste zware manieren te laten bekeren. Je verkracht een christen meisje, huppekkee, dat wordt goedgekeurd .

  Moet je in Nederland een moslim meisje seks mee hebben, ze vindt het lekker, want ik ben goed ik beffen, wel probleem met broers en vader. Mijn moslim buurvrouw trouwens niet moeilijk over seks. Schoonheid. Haar dijen en haar kont. Genieten.

 3. 6

  @5
  Hey kansloos rukkertje, in plaats van je fantasie over je al dan niet bestaande buuv te tonen, zou je eens een geschiedenisboek of tig kunnen openslaan.

  Of het artikel lezen.

  Moslims in de Centraal-Afrikaanse Republiek worden door christelijke milities gedwongen hun geloof op te geven of zich zelfs te bekeren tot het christendom.

  ‘Nadat ze tienduizenden moslims uit het westen van Centraal-Afrika hadden verdreven, onderdrukken de anti-Balaka-milities nu de religieuze identiteit van honderden moslims, die gebleven of teruggekeerd zijn’

  https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-balaka

 4. 9

  Het gebeurt me steeds vaker, lopend door wijken met veel moslims: blije jezusfans die me willen bekeren. Probeer eerst die moslims uit, denk ik dan, die zijn zogezegd al halverwege, ik was op mijn vijfde al verklaard atheist en later echt niet milder geworden.
  Maar nee, ze kijken wel link uit.

 5. 10

  @4: Dat is verkeerde, het Vliegende Spaghetti Monster schepte voor iedereen nog een tweede keer op. Dit was zijn tweede wonder na in een Italiaans Restaurant zo maar mensen pasta voor te schotelen, ALSOF HET UIT HET NIETS KWAM! EN daarna nog een keer.

  Het opscheppen is dus ook een groot wonder. RAMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren