Cartoonist Bandirah valt in de smaak bij Geenstijl publiek

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (16)

#1 Krekel

Er moet sommigen alleen nog wel even ingefluisterd worden dat deze wel ‘mag’. De traagheid die nu eenmaal gepaard gaat met een massa die van richting verandert is m.a.w. dus goed zichtbaar.

#2 L.Brusselman

Lekker belangrijk wat het geenstijl publiek uberhaupt ergens van vindt

#3 kevin

Ik vind Bandirah ook ruk. Is dit nou nieuws?

#3.1 Kok - Reactie op #3

Nee, het zou pas nieuws zijn als iemand het gefröbel van Bandirah wel leuk/scherp/gevat/komisch/van enige waarde* zou vinden.

*maak uw keuze

#4 Bullie

Kan de Rustende Jager niet ook weg?

#4.1 Olav - Reactie op #4

+1

#4.2 HansR - Reactie op #4

+1

Trouwens, die Bandirah doet het daar dan toch beter dan hier. Dacht ik. Of heeft hij hier ook wel eens waardering geoogst? Ik geloof dat ik wel eens heb geschreven dat ik bijna moest glimlachen.

#4.3 Bismarck - Reactie op #4.2

Ik dacht van niet. Hier oogstte hij regelmatig waardering. Misschien vond jij het niks en projecteerde je dat op alle Sargassoreageerders?

#5 L.Brusselman

De rustende jager moet blijven.

#5.1 su - Reactie op #5

Ik zie geen stopcontact.

#6 lapis

Ik schoot om deze cartoon in mijn werkkamer in de lach, geen idee waarom ik het zo leuk vond. Om sommige absurdistische cartoons kan ik lachen, om andere niet (heb ik ook altijd met Gummbah). Misschien vond ik de gedachte aan de onvermijdelijke zure reacties van het GeenStijl-publiek grappig.

Degene in deze waan-link vind ik dan eigenlijk weer minder.

#7 Spam

Agribald!

#8 Bullie

hebben jullie ome Kama wel eens gevraagd, die maakt uit sympathie voor een verlichtend verleggend blog zo voor niks elke week een krabbeltje, en hij neemt zo maar een paar duizend bezoekers extra mee

#8.1 Olav - Reactie op #8

Het hoeft niet per se een gevestigde naam te zijn. Het zou wel leuk zijn als het ergens over gaat, en niet alleen maar elke keer over de neuroses van de auteur zelf (zoals bij de rustende jager).

#9 larie

Als ik mij goed herinner waren de reacties op dit blog nu ook niet bepaald “in de smaak vallend”. Op een bijna glimlach dan.

Ik vermoed dat de , wie doet me na en dan samen een tato zetten, niets heeft opgeleverd.

#10 L.Brusselman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*