Biddende ouders moeten zes maanden cel in

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Biddende ouders moeten zes maanden cel in

Ernstig zieke dochter overleden, doordat ouders vertrouwden op hulp van God.

0

Reacties (3)

#1 Teun

”The judge ordered the couple to serve one month in jail each year for six years so the parents can “think about Kara and what God wants you to learn from this”. One parent would serve the term in March and the other in September.”

“grappig”…

#2 Bismarck

Klinkt een beetje als een Yomanda-Millecam case.

#3 Rpb

Ik heb zojuist the god delusion uitgelezen. Het boek was vele malen overtuigender dan ik had verwacht en er was een verwijzing naar een studie welke toch wel erg mooi bij dit artikel past.

Het betreft het nut van bidden. In wetenschappelijk onderzoek zijn er 3 groepen onderzocht met allen even ernstige ziektebeelden. Bij een groep patienten werd er voor de patienten gebeden zonder dat ze het wisten. Bij de tweede groep werd er niet gebeden, ook hier wisten de patienten het niet. Natuurlijk was er geen verschil te bespeuren tussen deze twee groepen. Ze gingen allemaal even snel dood. Maar er was nog een derde groep. Bij deze groep werd er gebeden en de patienten waren daarvan op de hoogte. Nu waren de resultaten voor deze groep toch iets anders…. Wat bleek? Ze gingen éérder dood. De patienten ervaarden psychologische druk om beter te worden, wat een slechte invloed had op hun gesteldheid.

Ik kan me alleen maar inbeelden hoeveel druk dat meisje heeft ervaren toen die gekke mensen allemaal om haar bed aan het bidden waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*