Assad zegt referendum over nieuwe grondwet toe

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 cerridwen

Ik ben benieuwd hoe Assad gedacht had dit te organiseren in een door geweld overspoeld land. Dit initiatief komt 11 maanden te laat.

#2 Johan

Nou dan heeft hij nog 10 dagen om de terroristen uit te roeien en zal daarna hervormingen doorvoeren ongetwijfeld na een democratisch referendum waar 95% van de bevolking achter de verlichte en democratische voorstellen van de president staat.
Hij is tenslotte ook maar een mens , de “vriendelijke oogarts” die slachtoffer is van de omstandigheden.

Assad kondigt hervormingen aan:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=72qAlyeCzH8#t=180s

#3 Vasilis

Denk nu niet dat hij dit serieus meent. Dit doet hij onder druk van Rusland en wil enkel tijd winnen. Ik ben getrouwd met een Syrische en weet hoe bang het volk altijd is geweest voor de geheime diensten. De verklikkers zitten overal. Heel confronterend om steeds de vinger voor de mond te zien wanneer je in Syrië over politiek praat. De Alawi zitten op alle belangrijke posten, enkel en alleen omdat ze Alawi zijn. Het gaat echt niet alleen om Bashar al Assad. Het is de hele Alawistische kliek er omheen die hun voorrechten willen behouden. En die voorrechten zijn werkelijk gigantisch. Zodra Assad zal vallen raken ze die voordelen direct kwijt want er zit een hoop pijn en verdriet bij de soennitische bevolking die altijd is achtergesteld. Helaas kan ik niet te veel vertellen van de verhalen die ik heb meegekregen; de Syrische geheime dienst houdt ook Syriërs in het buitenland in de gaten, zoals onlangs bleek in Duitsland. Mijn schoonmoeder woont in de wijk die op dit moment wordt aangevallen door de troepen van Assad, en we hebben nog meer familie in Syria. Ik ben wel heel blij met het stuk van Karin Spaink.

#3.1 Johan - Reactie op #3

Rijdt een grote witte auto door een dorp en stopt plots.
Er wordt door inzittende auto geinformeerd, wiens dochter is dat mooie meisje?
Etc…vul zelf maar in.

#3.2 weerbarst - Reactie op #3.1

kortom een beetje zoals nederland met haar kliklijnen en pedo elite netwerken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*