Amerika gaat satelliet uit de ruimte schieten

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Amerika gaat satelliet uit de ruimte schieten

Voor onze veiligheid! Jaja… Iemand een aluhoedje?

0

Reacties (4)

#1 pedro

Ja, onze bondgenoten willen ons voor een enorme (milieu) ramp behoeden en die gemene Russen en Chinezen proberen daar een stokje voor te steken. Nou, ik hoop dat die satelliet dan op hun grondgebied valt, hoor. Dan zullen ze wel leren. Wat krijgen we nou. Straks gaan ze nog beweren, dat onze bondgenoten tot leugens in staat zijn.

(Als het maar geen spionagesatelliet is…)

#2 Joost

Leuke techniektest. Leuk voorbereid ook.

#3 pedro

Nou vandaag ben ik gelukkig gerust gesteld door de verklaringen van het Amerikaanse leger, dat de gevaarlijke satelliet gisteren uit de ruimte heeft geschoten. Als de brandstoftank kapot geschoten is, zal die de terugkeer in de dampkring niet overleven en zal de tank niet later op de aarde gevaarlijke giftige brandstof gaan lekken op de plaats waar die tank neerkomt. Het gemene Russische commentaar, dat er wel meer satellieten met gevaarlijke brandstof aan boord neer zijn gestort, is gewoon communistische propaganda. En die spleetogen moeten helemaal hun bek houden, want die hebben vorig jaar zelf ook een satelliet uit de ruimte geschoten met een op land gebaseerde raket en dat was natuurlijk wel een smerige militaire test. Onze bondgenoten doen dat niet. Die houden zich alleen met onze veiligheid bezig.

#4 pedro

Maar ik vraag me wel af, waar die brandstof nu blijft…. Levert dat nu in plaats van een gevaar op een plaats niet een gevaar over de hele wereld op, als die brandstof niet uit het zwaartekrachtveld van de aarde weet te ontsnappen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*