Advocaat DSK: Aan een naakte vrouw kan je niet zien of het een hoer is

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (28)

#1 Bismarck

En schaarsgeklede vrouwen kunnen ook net zo goed decorstukken zijn van rapvideoclips. En als er gefilmd wordt, is ze een actrice.

#2 HansR

Een humorvolle verdediging van – of aanval op – DSK.
Humorvol iig en hij loopt nog steeds vrij rond.
De wereld heeft het maar moeilijk met zijn moraal (en die van zijn vrouw).

#2.1 Bismarck - Reactie op #2

Van de andere kant is het ook wel goed dat dit zo af en toe eens voorbij komt, om de hypocrisie van het verbod op prostitutie aan de kaak te stellen. Denk bijvoorbeeld ook aan de zaak (ík heb nooit betaald voor seks) Berlusconi.

#2.2 Martijn - Reactie op #2.1

Prostitutie is legaal in Frankrijk, pooier zijn niet en (zoals altijd met dit soort zaken) speelt er ook nog het een en ander rond de geldstromen en corruptie:
“Consorting with prostitutes is legal in France but supplying prostitutes to others is illegal.

It is also illegal for an official to accept gifts of any kind from a company.”

Ook bij Berlusconi zat het hem vooral in de corruptie en ook een minderjarig meisje.

#3 Taco Zip

Als je zó geweldig bent als DSK dan ben je vanzelfsprekend je hele leven al gewend dat de vrouwen zich bij voortduring ongekleed aan je voeten werpen. De gedachte alléén al dat het om prostituees zou gaan is volkomen absurd natuurlijk. Maar dat zal zo’n onooglijk rechtertje natuurlijk nooit kunnen begrijpen.

#4 pedro

Waarom is dit bij DSK een probleem, en bij Silvio Berlusconi niet?

Het meest verwarrend vind ik nog, dat ik mijn mening over de skesuele escapades van DSK en Berlusconi blijkbaar aan moet passen aan mijn politieke voorkeur…

#4.1 Olav - Reactie op #4

Wie zegt dat het bij Berlusconi geen probleem is?

Ik vind zowel DSK als Berlusconi maar vieze mannetjes.

#4.2 pedro - Reactie op #4.1

Dat was niet aan iemand persoonlijk gericht, Olav. Ik stel slechts vast, dat de meningen over DSK en Berlusconi regelmatig aan de politieke voorkeur van mensen gekoppeld lijkt te zijn. Dat m.n. mensen, die de escapades DSK veroordelen, Berlusconi vaak goed praten. Dat die DSK een vies oud mannetje vinden en Berlusconi een echte man. Dat we over DSK heel serieus moeten praten en over Berlusconi een beetje lacherig moeten doen… Enz.

Maar dat is alleen maar een indruk hoor.

#4.3 Spam - Reactie op #4.2

Het maakt natuurlijk ook wel uit of je het tegen beter weten in probeert te ontkennen, of dat je er gewoon eerljk voor uitkomt en er zelfs een beetje trots op bent.

Persoonlijk vind ik prostitutiebezoek sowieso verwerpelijk, zolang het niet bij volledig vrije, meerderjarige en economisch zelfstandige vrouwen plaatsvindt. Maar uitbannen is de afgelopen 10.000 jaar niet mogelijk gebleken. Netjes reguleren dan maar.

#4.4 pedro - Reactie op #4.3

Hoe je er op reageert, wordt mede bepaald door de reacties. DSK wordt meteen veroordeeld. Silvio wordt er om geprezen. Hoewel dat ook wel een kip of ei verhaal is natuurlijk.

#4.5 Spam - Reactie op #4.3

In al dit soort morele discussies speelt natuurlijk ook mee dat een linkse wereldverbeteraar eerder op de discrepantie tussen woord en daad wordt gewezen, terwijl het de rechtse zelverrijker niet zo snel wordt aangerekend als hij naar geld of borsten graait. Pas als de rechtse politicus herhaaldelijk klaagt over de linkse hypocrisie, moet hij zelf ook gaan oppassen en dan komen we vanzelf in de heerlijke jij-bakkende links-rechtspolarisatie die we zo goed kennen van de Internets.

#4.6 Olav - Reactie op #4.2

Dat sommige mensen wat tribaal reageren zal best. Dat er over kwesties van seks en prostitutie vaak wat lacherig wordt gedaan is ook duidelijk, en in zekere zin onvermijdelijk. Ik neem dat allemaal maar niet serieus.

De kwestie van DSK met het kamermeisje in New York riep bij mij ook wel vragen op, zo van: is hij er ingeluisd, heeft men hem in een val laten lopen. Dat hou ik nog steeds niet voor onmogelijk.

Maar dat hij een ouwe viezerik is is inmiddels wel duidelijk, toch?

#4.7 pedro - Reactie op #4.6

Ouwe viezerik? What’s in a name. Er zijn ook jonge viezeriken. Maar ik heb geen behoefte aan een discussie wanneer we iemand net wel een viezerik moeten noemen en wanneer net niet.

#5 Bullie

Ouwe viezerik, ouwe snoeperd, ouwehoer, what’s the difference

#5.1 Olav - Reactie op #5

Het verschil zit hem natuurlijk in de mentaliteit. Hoe dit soort oude grootgebruikers van prostituees tegen vrouwen in het algemeen aan kijken is meestal niet bijzonder respectvol te noemen (om het maar eufemistisch uit te drukken).

Vrouwenhaters is een ander woord ervoor.

#5.2 Inje - Reactie op #5.1

Pfff, wat een gelul. De man bezoekt hoeren. Nou en? Dat maakt hem toch geen vrouwenhater? Eerder een bewonderaar en liefhebber.

#5.3 Harm - Reactie op #5.2

Yep, pin-ups zijn kunst, moderne Mona Lisa’s.

En sex = zelfbevrediging.

#5.4 Inje - Reactie op #5.3

Moet alles kunst zijn dan?

“En sex = zelfbevrediging.”

Ben je die tijd niet een beetje ontgroeit?

#5.5 Harm - Reactie op #5.3

Iemand die veronderstelt dat mannen naar de hoeren gaan uit bewondering voor de vrouw, en niet met het doel van sexuele zelfbevrediging, is geestelijk nog niet volwassen.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #5.3
  • Vorige reactie op #5.3
#5.6 L.Brusselman - Reactie op #5.3

En gaat waarschijnlijk zelf….

#5.7 Olav - Reactie op #5.2

Een man die eens uit eenzaamheid of nieuwsgierigheid een prostituee bezoekt hoeft inderdaad niet automatisch een vrouwenhater te zijn. Als hij de dame in kwestie gewoon respectvol behandelt: prima verder. Inderdaad een transactie tussen twee volwassen mensen, heeft verder niemand wat mee te maken.

Mannen die zeer vaak prostituees doen hebben echter bijna altijd in hun hoofd zitten dat vrouwen er vooral zijn om gedienstig de man te plezieren. En omdat bijna geen vrouw zich daarvoor vrijwillig leent betalen ze ervoor. Geeft ze een kick, dat ze met hun vingers kunnen knippen en dat zo’n meisje/vrouw dan op haar knieën gaat voor ze. Dat zien ze als bewijs van hun eigen superioriteit.

Meneer Strauss-Kahn met zijn besloten prostitutienetwerk, meneer Berlusconi met zijn bonga-feestjes. Dat zijn geen bewonderaars van vrouwen. Dat zijn kerels met verknipte, narcistische geesten.

Als je dergelijke kerels wel eens hebt horen praten wanneer ze dachten dat ze onder gelijkgestemden waren dan weet je wat voor een drek eruit komt.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #5.2
  • Vorige reactie op #5.2
#5.8 salvatore - Reactie op #5.2

De man accepteert geen NEEN. PUNT.
En heeft dat nooit gedaan. En voor velen maakt het geen verschil opf ze door een linkse klootzak beroofd of ” genaaid” worden; Of door een rechtse..

Dat ligt dus maar net,aan je persoonlijke individuele indeling;
Niets van doen…met hoe de rest dat wenst te kaderen…
Voor een katholiek zou het ook niet moeten uitmaken;
Of een priester kinderen verkracht/diens macht misbruikt, of een atheist; menselijk bezien; beiden is even abject; evenals zwart of blank etc…

En degene die wel dat onderscheid,meent te moeten maken,op grond van diens eigen (levens) overtuiging nog abjecter…
Als we ons daardoor zouden laten leiden; krijg je…een soort wereld,zoals we die ha ha, nu hebben.

Nu ja, ben blij we eindelijk na al ons gezeik en gezeur; IIG toegang krijgen tot de door ons zo gewenste indeling; Een lidmaatschap bij de ZEURO, in allen opzichten…zowel economisch als letterlijk,voldoen wer aan onze eigen criteria, we uit keuze hanteren.

En verder vallen allen verkrachters voor mij, links rechts blank wit…
etc; onder misdadigers. En respect voor de medemens; is ook niet afhankelijk van voorkeur; TOCH?

#6 salvatore

En DSK diens tweeling broer demmink , kan aan, een ” bon- bonnetje” zoals hij ze noemt bij zijn bestellingen niet zien,of zijn holmaatje 14 is of 18; NEXT!

#7 salvatore

OOk kan DSK aan zijn automatische declaraties, niet zien of zijn suites 200 of 20.000 per nacht hebben gekost all over the world; Betaalt door de internationale gemeenschap i.h.k IMF,en zijn ” sociale ” werkzaamheden.
AHUM; een ultra rechtse flikker was er niets bij.

#8 salvatore

Nu alleen nog wachten, tot de cia niet kan zien, of ze nu osama,assad,etc hebben uitgeschakeld…of dsk…whats in a name; Het is wat met onze leiders ;die alleen zien en horen wat ze willen.

De enige vraag die dan nog rest is; Wanneer dit soort onverantwoorde pseudo volwassenen; ofwel ik-gerichte mega peuters; Die de meest basale zaken niet zien horen of weten;dan wel in staat zijn, tot verantwoordde functies in lands/wereld belangen..van welke kleur dan ook.En mijn antwoord is een dikke NEEN; ofwel NO MEANS NO!

Bovendien; zag hij wel aan, degene die hij verkrachtte; “dat ze dat zelf wilde ” ookal stemde ze niet toe; aldus DSK (= de “socialistische klootzak” ) zijn eigen woorden…e3n was ze wegens lelijkheid niet verkachtingswaardig.

Van hetzelfde kaliber; dan mister kaptain; die eerst per ongeluk in een reddingssloep valt, en na een hele lijst..van meer van hetzelfde; Tot slot zonder end; gutta gutta gut, zijn bril niet ophad.

Elk promille energie aan dit soort; Met standaard, hetzelfde multipakket
aan smoesjes, “verklaringen” en patroontjes, is verspilt aan een bodemloze put, geclusterde grond persoons-karakteristieken;
Het enige voorspelbare; je de klok op gelijk kan zetten; En hen manouvres kan dromen…gewent/verwent ze zijn; Er mee weg te komen;
Zowel de dames als heren,behorend bij dit soort.TUIG!

#9 larie

Een man, zoals hij oogt, die denkt dat dames voor hem vallen en niet betaald, is gelijk zijn voorkomen. Een vette ouwe zak.

#9.1 pedro - Reactie op #9

Sommige vrouwen vallen voor goed uitziende mannen, anderen voor spierbundels, weer anderen voor mannen met geld. Er zijn er ook die van alle 3 de categorieën geld vragen.

Ik geef in elk geval ‘vette ouwe zakken’, die een affaire met een mooie jonge vrouw kunnen krijgen, geen ongelijk, zo lang het maar vrijwillig is. Ik zou ze zelfs geen vette ouwe zakken noemen, want dat klinkt toch vooral jaloers.

#10 salvatore

dat al ver voor deze affaire het voltallig vrouwelijke deel van air france expliciet verboden was ” alleen” de ruimte van DSK te betreden als stewardess; omdat algemeen bekend was de man zijn handen nooit kon thuishouden ,ongeacht de wenselijkheid van zijn targets, wiens instemming dit soort narcisten niet nodig achtte.

En een gerichte trap onder zijn ballen van hetzelfde personeel,bij dergelijke grensoverschrijdingen en ONGEWENSTE “intimiteiten” geen alternatief is;daar de man op zijn wenken bediend moet worden;…dan wel, zijn wensen vermeden..moeten worden…op starffe van “ontslag”
En dus die ” bypass” al nodig was; is mijn inziens omgedraaide wereld;
ja sure; vrouwen die geen burka dragen mogen verkacht worden???
die vragen erom/stemmen impliciet toe; ookal, beweert dsk…zelf ze dat niet uitspreken; “maar hij dat aan hen ogen kan zien” (!!!!!!!!)

Tuurlijk joh ook kinderen willen dat zelf; dat zien vertkachters aan hen ogen! hen eigen behoefte weerspiegelt!
Zou het zomaar zo kunnen zijn DSK zijn eigen mobieltje en bewijsmateriaal had zoekgemaakt toen hij nog in eerste instantie beweerde; “geen sex gehad te hebben;want was uit eten met zijn dochter in betreffende tijd!” Plus xe was te lelijk;ook om verkracht te worden; waarna ,niet voor vrijwillige sex??>?

nu vraag ik je..
opsluiten deze personsgestroorde man; naar wiens pijpen ieder mag dansen; te lang..en hij niet anders kent…en deze overmoed;ook dusdanig etaleerd als normaalste zaak van de wereld; neen ze had geen toestemming gegeven; maar hij zag dat aan haar ogen; dat ze sex wilde; toen hij uit de douche oppdoemde.
Zo ver is die man al heen, en hebben we hem laten komen…
Dergelijke waan opmerkingen nog geslikt worden ook.
NATUURLIJK heeft DSK bewust zijn mobiel laten verdwijnen; de perfecte alibi….semi onschuldig te gaan bellen vanaf het vliegveld; als ALIBI!

En wie daarin trapt lach ik recht in diens gezicht eeuwig uit!
ware het nie zo TRIEST!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*