1. 1

  linkje werkt niet Joost
  edit ahhh gefixed :) thx

  Heftige stuff. Zou er nou nooit iemand de bak in worden gegooid voor dit soort “blatant” schendingen van onze basale recht op privacy?

 2. 3

  @1: Daar kies je toch zelf voor? Niemand dwingt je akkoord te gaan met de voorwaarden voorafgaand aan het installeren van een app. Zoals ook niemand je dwingt om software van Adobe te gebruiken. Het is al lichtjaren bekend dat Adobe op alle mogelijke manier probeert mee te kijken (Creative Suite, Flash, o.a.) de gebruiker.

 3. 4

  Het enige wat goed is van Adobe zijn grafische programma’s. Voor de rest zijn er legio alternatieven die net zo goed, zo niet beter werken.

 4. 5

  @3: En waar in de voorwaarden staat dan vermeld dat Adobe de informatie over welke bladzijde je leest en hoe lang je over die bladzijde doet naar zichzelf weer opstuurt? (En ja, jij mag dit opzoeken omdat de voorwaarden onleesbaar zijn heb ik er geen zin in ;-).)

  Bovendien zijn er rechten die je niet via algemene voorwaarden (of EULA’s) mag claimen (zowel wettelijk als moreel). Niemand heeft de tijd om de meeste voorwaarden te lezen en om vervolgens bij elke regel te bedenken wat voor idioots de maker nu weer wil doen.

 5. 8

  Even je hosts file aanpassen door deze regel toe te voegen:
  0.0.0.0 adelogs.adobe.com

  en Adobe krijgt helemaal niets meer. Programma gaat er niet minder van werken begrijp ik. Op windows kan je die file vinden in C:\Windows\System32\drivers\

 6. 9

  @8:
  in C:\Windows\System32\drivers\etc\ staat het bestand ‘hosts’.
  Je hebt administror-rechten nodig om het te kunnen bewerken onder Windows 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren