’Maartje van Weegen’-bokaal voor linkse en bevooroordeelde berichtgeving door de Publieke Omroep…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (19)

#1 KJ

Net nu NOVA op de schop gaat.

#2 Shy boy

Vanavond het journaal was echt weer lekker links. Palestijnen jaar na de oorlog in Gazastrook, voetballen voor autisten, en welke mensen genieten niet van de OS in Vancouver. Ik kreeg er braakneigingen van.

#3 Levi

Maar het klaagvolk alias PVV-ers kreeg in het Turkish Airlines item ook redelijk wat ruimte voor haar burgelijke klaagzang en ze (de PVV-ers) zullen geglunderd hebben bij het item over de bodyscan op Schiphol die is namelijk geil en ook erg anti-islam oops.. anti-terroristische islam natuurlijk.

Het NOS-Journaal van afgelopen avond was niet zozeer ‘links’ het was vooral nietszeggend.

#4 kilgoretrout

Heeft de speld nou de website van de PVV ook overgenomen? Ik zie het verschil niet meer met dat artikel over Ramses Shaffy.

#5 Chinaman

Lol
Het blijven toch een geweldige zooi kneuzen. “Mammiee de andere kinderen zijn niet lief tegen mij”

#6 triboulet

Als de media in Nederland zo links zijn, waarom eten ze dan uit Wilders’ hand? Als je in een land als Noord-Korea woont, is het niet zo raar om elke dag dezelfde rotkop in de media te zien. Omdat het moet. Bij ons gebeurt het vrijwillig. Of zo.

#7 Stickmeister

Net als je denkt dat de PVV het toppunt van sneuheid had bereikt, overtreft men zichzelf weer :)

De media in NL is net zo links als Berlusconi eerlijk is.

#8 Rene

Tja. De PVV bestaat bij gratie van het calimero-effect.

#9 MMaas

Toevallig, net nu Sargasso binnenkort de Barbapappa-award gaat uitreiken aan voor de mooiste klimaatontkennende kamervraag van Richard de Mos.

Huup huup….

#10 AntonB

@ 7

“De media in NL is net zo links als Berlusconi eerlijk is.”????

Zeker nog nooit naar de actualiteiten rubrieken van publieke omroepen gekeken/geluisterd of kranten als de Volkskrant gelezen. Ik verwacht na Nova etc. altijd de mededeling , dit was een PVDA promotie filmje in het kader van de zendtijd voor politieke partijen. De mening van de presentator kunt U nalezen op http://www.pvda.nl of in het pvda partij programma.

Om daar nu een prijs voor uit te reiken is dan wel weer sneu natuurlijk, je moet gewoon beseffen dat je naar een opinie uitzending zit te kijken i.p.v. een nieuws uitzending, dan is er niets aan de hand.

#11 insistor

@2 voetballen voor autisten

Wat is daar links aan?

#12 Sil

@11

Voetbal is een volkssport.

tssssk ;-)

#13 Vasilis

Zou het kunnen zijn dat de “rechtse kerk” niet geïnformeerd wil worden en alle onwelgevallige informatie direct als “links” verketterd?

#14 Hanedop

hmmm, of het nou links of recht is, maar kan iemand zich ook maar een kritische vraag herinneren uit de diverse interviews die maartje met leden van het koningshuis heeft gehad? ik niet, vind ik journalistiek gezien nogal een misser.

#15 Yevgeny Podorkin

De term “embedded” is bij het Koningshuis (en Alex & maxi hebben dat al he-le-maal goed begrepen) geenszins een vies woord…

#16 Stickmeister

@10

haha, de PvdA ‘links’ die is leuk :)

#17 Ik

@16
De PvdA is niet links?

#18 Spuyt12

@17: Net zoals de VVD niet rechts is, volgens sommigen, denk ik.

Als je alles links (of rechts) van je eigen standpunt “links” (of rechts) noemt, dan is de complete media links (of rechts).

*flierp*

#19 Ik

Vreemde redenatie. Je kan toch stellen dat in het algemene politiek spectrum, vanuit nationaal en internationaal oogpunt partijen zijn met een bepaalde oriëntatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*