1. 2

  Vanavond het journaal was echt weer lekker links. Palestijnen jaar na de oorlog in Gazastrook, voetballen voor autisten, en welke mensen genieten niet van de OS in Vancouver. Ik kreeg er braakneigingen van.

 2. 3

  Maar het klaagvolk alias PVV-ers kreeg in het Turkish Airlines item ook redelijk wat ruimte voor haar burgelijke klaagzang en ze (de PVV-ers) zullen geglunderd hebben bij het item over de bodyscan op Schiphol die is namelijk geil en ook erg anti-islam oops.. anti-terroristische islam natuurlijk.

  Het NOS-Journaal van afgelopen avond was niet zozeer ‘links’ het was vooral nietszeggend.

 3. 6

  Als de media in Nederland zo links zijn, waarom eten ze dan uit Wilders’ hand? Als je in een land als Noord-Korea woont, is het niet zo raar om elke dag dezelfde rotkop in de media te zien. Omdat het moet. Bij ons gebeurt het vrijwillig. Of zo.

 4. 7

  Net als je denkt dat de PVV het toppunt van sneuheid had bereikt, overtreft men zichzelf weer :)

  De media in NL is net zo links als Berlusconi eerlijk is.

 5. 9

  Toevallig, net nu Sargasso binnenkort de Barbapappa-award gaat uitreiken aan voor de mooiste klimaatontkennende kamervraag van Richard de Mos.

  Huup huup….

 6. 10

  @ 7

  “De media in NL is net zo links als Berlusconi eerlijk is.”????

  Zeker nog nooit naar de actualiteiten rubrieken van publieke omroepen gekeken/geluisterd of kranten als de Volkskrant gelezen. Ik verwacht na Nova etc. altijd de mededeling , dit was een PVDA promotie filmje in het kader van de zendtijd voor politieke partijen. De mening van de presentator kunt U nalezen op http://www.pvda.nl of in het pvda partij programma.

  Om daar nu een prijs voor uit te reiken is dan wel weer sneu natuurlijk, je moet gewoon beseffen dat je naar een opinie uitzending zit te kijken i.p.v. een nieuws uitzending, dan is er niets aan de hand.

 7. 13

  Zou het kunnen zijn dat de “rechtse kerk” niet geïnformeerd wil worden en alle onwelgevallige informatie direct als “links” verketterd?

 8. 14

  hmmm, of het nou links of recht is, maar kan iemand zich ook maar een kritische vraag herinneren uit de diverse interviews die maartje met leden van het koningshuis heeft gehad? ik niet, vind ik journalistiek gezien nogal een misser.

 9. 18

  @17: Net zoals de VVD niet rechts is, volgens sommigen, denk ik.

  Als je alles links (of rechts) van je eigen standpunt “links” (of rechts) noemt, dan is de complete media links (of rechts).

  *flierp*

 10. 19

  Vreemde redenatie. Je kan toch stellen dat in het algemene politiek spectrum, vanuit nationaal en internationaal oogpunt partijen zijn met een bepaalde oriëntatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren