1. 2

  Dit watje luistert dagelijks naar Gala. We hebben haar zo gedoopt omdat er op het systeem een optie zit die zo heet. Niemand weet waar die optie voor is, en wat het doet.

 2. 4

  Alhoewel ik nog geen auto heb, weet ik al wel welke stem erin moet. Ik ga voor Mr. T. Je weet wel B.A. van the A-team: “Fool get out of my van!!”

 3. 5

  Die voice over uit Lord of the rings lijkt me wel wat. Wordt elke file een avontuurlijke reis naar het onbekende. (wat dan ook weer een leuke contradictie is met het navigatiesysteem)

 4. 7

  Ik lees liever de kaart…

  Maar als het toch moet/mag lijkt Beavis & Butthead me wel wat :

  uhhh.. Trafficjam on the A4 … Yes! Trafficjams suck! Take the A44, you asswipe!

 5. 8

  Die dude uit de trailer van “Comedian” (van Jerry Seinfeld)

  “Every man……must take the road……..to freedom!”

  “To defeat evil……….you must………turn left!”

 6. 14

  G.W. Bush. Het houdt je alert.

  Trouwens, zo’n navigator is prachtig. Zonder navigator moest ik altijd één uur eerder vertrekken om bij de klanten op tijd te zijn en ik rijd regelmatig naar klanten. De straatnaamborden in Nederland zijn net zo slecht als in Oost-Europa.

 7. 15

  Wendy Van Wanten!? Je weet Carlos, dat zij mogelijkerwijze in zich afspelende binnen de grenzen van possibly true gossip, een kind heeft van een zoon van onze koning?
  Als DIE de weg niet kan wijzen… ;-)

 8. 17

  In de metro werden de stations hier vroeger omgeroepen door Philip Bloemendaal, de stem van de Polygoonjournaals. Een jaar of vijf, zes geleden heeft het GVB het bandje (tot veler verdriet) vervangen door een onverstaanbare vrouwenstem, maar nog steeds hoor je Bloemendaal af en toe voorbijkomen. Had ik een auto (en een rijbewijs), dan koos ik Bloemendaal.