1. 2

  Volgens Khomeini moet je het beest slachten, nadat het je ter gerief heeft gediend. En opeten.

  Kijk, dat vermeldde Van Gogh er nou ook nooit bij.

  Zoekt op “Tahrirolvasyleh” indien u meer wilt weten over de boeiende discussies die op het internet rondzingen over Khomeini’s werkje.

 2. 4

  Niet overdrijven Carlos, dit uitermate xenofobe boekje geschreven op een oud tafelkleed in een luxe villa te Parijs belicht het onderdeel “Stoom afblazen” in de kantlijnen. Het boekje laat de vreemdelingenhaat opbloeien bij de lezer en niet andersom.

 3. 8

  De citaten uit het boek van Khomeini zijn onzin: Hij heeft wel “Tahrirolvasyleh” geschreven,maar dat heeft drie delen. De citaten over de geiten komen uit ‘deel vier’: Dat deel heeft nog nooit iemand in handen gehad, hoogstwaarschijnlijk bestaat het niet. Niet om Khomeini nou te prijzen, maar mensen die over de islam willen discussi

 4. 10

  Maar om de opmerking van Larie te beantwoorden; wat overdrijf ik ? Dit stukje gaat over de gestopte roker, waar ze maar al te blij zijn dat Khomeiny iets over sex met dieren heeft geschreven, of schijnt te hebben geschreven; daar willen ze vanaf zijn. Ik heb nog meer te melden over de gestopte roker, maar ik weet nog niet of dat wel interessant genoeg is voor dit kwaliteitslog.

 5. 11

  Schroom niet Degtyarev Pekhotny, stok in het hoederhok en vlammende betogen zijn aangename verpozingen..uh, een echte stok bedoel ik dan ;-)

 6. 12

  Stijn heeft wel gelijk. De citaten zijn waarschijnlijk door iemand op het internet gezet met een officieel ogende maar fictieve bronvermelding. Theo las dat en dacht *ping*, beetje jammer.

 7. 13

  De vraag is wat heeft Khomeiny gezegd en in hoeverre is dat relevant ? En waarom de aandacht op de gestopte roker voor de dierensex ? Om aan te tonen dat moslims aan dierensex doen en Theo dus volstrekt gelijk had of om aan te tonen dat moslims abjecte wezens zijn of zo ?

 8. 17

  Overigens zeer genuanceerde progressieve discussie bij de buren ter rechterzijde hoor, hetzelfde geneuzel wat ik elke ochtend in de metro-brievenrubriek lees “Bevrijdingsdag wordt; de dag van de bezetter” en andere pareltjes van genuanceerdheid.

  Sorry, maar als men geen onderscheid wenst te maken tussen gewone moslims en extremistische terroristen dan zijn het geen buren maar is het de andere kant van de stad.

 9. 18

  Goh leuk, xenofoben. Het Meldpunt Sargasso Internet (MSI) heeft weer een zaak. De redactie zal pas rusten als internet gezuiverd is van deze ongewenste elementen! Voorwaarts, ridders van de internetmoraal!

 10. 21

  Inderdaad, iemand moet ’t internet toch zuiver houden. Dan maar liever Sargasso. Aan sommige anderen kun je dit niet overlaten: die krijgen zelfs hun eigen nek niet schoon. :-)

 11. 25

  Pfff zuiver houden… mag ik ff een teiltje?

  Elke mening telt, maar met nuance toont men aan dat men de zaak ook een beetje begrijpt. Zeker in deze tijden is het best belangrijk om je goed uit te drukken lijkt me, en dat heeft niets met beschuldigingen van xenofobie te maken.