1. 4

  Kijk, altijd verschillende meningen maar zeg eens zmmmmc, wist u dat? De broer van het slachtoffer wist het niet eens. En die had er toch mee te maken. Hebben we weer iets geleerd over het systeem, democratie en macht?

  Laat me raden: u wist het allemaal?
  Blasé…?

 2. 5

  @qwerty, #4 De inhoud van uw reactie #4, waar ik niet inhoudelijk op in zal gaan, doet me vermoeden dat u geheel ten onrechte in de veronderstelling bent dat ergens in reactie #1 een waardeoordeel over wikileaks te bekennen is. Ik kan u na herhaaldelijke grondige analyse van desbetreffende reactie mededelen dat dat niet het geval is.

  9055741027

  PS. Uw website is niet XHTML compliant!

 3. 6

  Climategate wordt door deze website ook aan Wikileaks toegeschreven, ik betwijfel hierdoor of de andere argumenten die deze site opdraagt allemaal valide zijn.

  Losstaand daarvan ben ik wel van mening dat Wikileaks tot dusver goede acties heeft ondernomen.

 4. 7

  @6 die plekken vrijgeven waarvan de VS zegt dat ze een gruwelijk probleem hebben als die worden aangevallen was ook goed? Zelfs al zouden al die plekken niet zo belangrijk zijn dan nog zijn het plekken die wanneer ze worden aangevallen behoorlijk wat problemen op zouden leveren. En ik kan me niet voorstellen dat er nu niet een paar terroristen het brilliante idee krijgen om op zijn minst eens die plekken te onderzoeken. Welk nut is er mee gedient dat dit soort kennis bekend wordt gemaakt?

 5. 8

  GollyGee December 3rd, 2010 9:06 am:

  So did Wikileaks violate the terms of service [of Paypal and Amazon] or not?

  I know Lieberman wouldn’t try to take credit for something he didn’t do, so the only conclusion is Amazon must haved given in.

  Too bad, but if defense of constitutional rights is dependent on Web hosts or any other business organizations, pronounce those “rights” dead.

  Corporations and government are one now — I think that’s called national socialism.

  For me the real heartbreaker came yesterday when I found out that last year two of the most trusted, unselfish patriotic, all-American icons of our great capitalistic nation, McDonald’s and Harley Davidson, went socialist and received government bailout financing. That did it for me.

  No more Amazon, no more Whole Foods, Harleys or Big Macs. From now on I’m boycotting everyone.

 6. 9

  Vrijwel uit het niets is een soort kluchtclash van civilisations ontstaan.

  Wikileaks zijn tegenstanders: VS, Paypal, Time, Amazon, Zwitserse bank, main press, Zweedse justitie, diverse “slachtoffers Sarkozy, Putin…”. En niet hoeven te solliciteren naar een baan bij de VS overheid als je het lef hebt om de WL ook maar te *noemen*.

  Wikileaks zijn medestanders: Boingboing, Huffington, populisme o.a. in GS, Twitter, links.

  En Assange als opgejaagd wild met interpol achter zich aan met een van de belachelijkste aanklachten ooit. Geen condoom gebruikt.

 7. 10

  @6 de locaties van de atlantische internetkabels is volgens mij gewoon openbaar hoor. Google maar eens op ‘internet cable world’ dan vind je al behoorlijk wat. Maar goed, dat geeft onze media natuurlijk geen scoop. En checken van feiten zit er niet meer in bij de ‘oude’ media.