1. 3

  Sex kan geweld zijn. De linktekst van Sargasso suggereert dit ook. Ik klikte met de gedachte dat het weer om een Republican zou gaan die niet met zijn handen van minderjarigen kan afblijven.

  Jongens, dat hebben jullie toch niet nodig?

 2. 4

  Ik ruil hierbij Pantsman zijn ‘j’ even om voor een ‘k’… Hij had de verkeerde letter megenomen uit de Och archieven.. helaas.

 3. 5

  @Branko: Hoe erg kan het zijn om op het verkeerde been op een linkje te klikken (tenzij het die grap is van dezelinkmoetjezien en dat je dan in je kantoortuin op een site komt die uitroept “I love gay porn”)? Maar ik zal het met u goedmaken. De harde feiten volgens Factcheck.org:
  “We find the ad misleading on several counts. Miller did nothing that would have denied body armor for troops. There was no connection between the National Institutes of Health studies in question and funding for body armor. And despite the misleading way the ad belittles them, the sex studies had such stated goals as slowing the spread of AIDS, understanding homosexuality and improving the lives of senior citizens as their sexual function declines.”
  http://www.factcheck.org/article442.html

 4. 6

  Interessante harde feiten, maar ik denk niet dat het wat uitmaakt. Iedere intelligente kijker snapt wel wat er aan de hand is; het doel van Whatshisface is te preken voor de eigen kerk. Hij is niet de enige. De Republicans in de VS en New Labour in het VK doen al jaren niet meer aan fact-based politics, en het loslaten daarvan heeft ze bepaald geen windeieren gelegd. Het gaat ze om het gevoel, en dat is waar de huidige campagnes op inspelen.

  Dat gaan we hier in Nederland trouwens ook meer zien, zij het vijftig jaar later, zoals alles hier vijftig jaar later gebeurt. Die slappe piemel van een Balkellende heeft het al een paar keer geprobeerd door Bos als bang en als leugenaar af te schilderen. Schattig wel om te zien. Een kleuter die de grote mensen nadoet.

 5. 7

  Dat doet de Nederlandse regering ook. Hier op de UvA bij de afdeling Klinische Psychologie is er veel sexonderzoek gedaan met dat soort probes. Zowel van het mannelijke als het vrouwelijke soort. Sexuele opwinding lijkt mij een legitiem wetenschappelijk onderwerp.