1. 3

  Bij een bank, verzekeringsmaatschappij of een oliebedrijf. Als er maar makkelijk geld zit en je lang kunt wachten tot er wat gebeurt. Bedrijven die functioneren als een kerk zal ik maar zeggen.

  Geld of god.
  Het is een van hetzelfde toch?

 2. 4

  [email protected]

  @3 Daar heb je als bank weinig aan omdat hij nou niet bepaald een uithangbord van maatschappelijke betrokkenheid is. Tenzij je jezelf een imago van gortdroge, beknepen refo-mentaliteit wil aanmeten.

  Het cynische antwoord is denk ik: als lobbyist voor de pharma-industrie (opvolger van Wiegel?) om lekker rechtlijnig de achterkamertjes te bestieren.

 3. 6

  Mijn hoop is nog altijd: als verdachte van oorlogsmisdaden, voor een Irak-tribunaal. Omdat hij hoofdelijk aansprakelijk is voor het mee helpen plotten van de illegale inval, en het steunen daarvan.

 4. 8

  Nee, allemaal mis. Niet bij een bank o.i.d., de beste man verkoopt niet. In de Buitenlanden bij EU of andere org. (als Melkert), aldus een CDA- er van de week. De paden op de lanen in het nuffige Capelle a/d IJssel beu, Broekemans snakt samen met z’n vrouwtje naar vrijheid en meer lucht…
  KIJK, DAAR GAAT IE…

  Joepie.

 5. 10

  Hm, eens denken: Van Agt kwam bij de Palestijnen terecht, Lubbers bij de vluchtelingen. Doelgroepen die last hebben van het ontbreken van/gebrekkig functionerende democratie.
  Nou, dan zal Balkenende wel commissaris van de koningin in Limburg worden…….

 6. 13

  Terug naar de universiteit. Als lid van de raad van bestuur. Totdat de ergste smetten van hem af zijn gevallen (het geheugen is kort) en er een beter verdienende functie met meer status voorbij komt.

 7. 15

  Ik ben blij dat u deze vraag stelt. Want dan zeg ik en zo doen we dat in dit land want de vraag blijft waar gaan we met z’n allen naartoe en dat is een ontzettend belangrijke en dan zeg ik nee want zo ga je niet met elkaar om en het gaat om toekomst en belangrijk, trots want zo doe je dat in dit land want dan zeg ik, kijk dat heeft te maken met je politieke verantwoordelijkheid … en god.

 8. 17

  Tja, Arno, als je het hebt over de mondelinge uitdrukkingsvaardigheid van onze demissionaire minister-president dan zeg ik je van harte na. Hemeltjelief, wat kon-ie zwammen. Ik heb eerder al aangegeven dat een voorzitter van de Tweede Kamer bij dit soort taalverkrachting eigenlijk zou moeten optreden: “U gaat nu normaal praten, of we schorsen de vergadering zodat u bijlessen kan nemen.