1. 2

  LoL ja dat soort emails krijg ik ook. Staat het ergens op een afrikaans bankie voor mij klaar. Hoef ik alleen nog maar even hier en hier en hier en hier te tekenen en dan is de poet voor mij. En verder heeft niemand 620 miljard ook Hosni nie.

 2. 6

  Ik geloof alleen in de zak van sinterklaas, tot ik pakweg 8 jaar werd.

  Een gegeven is dat vele rulers in de Maghreb “hun”? centjes doorgesluisd hebben naar der Schweiz..onder een nummer, dus anoniem.

  Binnenkort gaat deze vlieger niet meer op tussen de bergen.

  Voorbeeld:

  Arafat is aan het vertrekken..heeft immer een ketting om zijn nek met een nummer in een piepklein doosje. Zijn bankrekening in Zwitserland met al het gestolen! gedoneerde geld ( 10e7)

  Was gescheiden met die dame,..kwam de ex dagenlang aan zijn sterfbed. Arafat dood, iedereen in omgeving bedroefd…naderhand bij zinnen.. ketting weg en ex weg en centjes weg.

  How about Mubarak en zijn (.) centjes?

 3. 8

  Even een kleine reality check:

  Egyptes GPD is $200 mrd en dat is het dus nu, dus ongetwijfeld (veel) lager in het verleden.
  Dat zou dus betekenen dat Mubarak in die 30 jaar aan de macht 10-20% van de hele economie doorsluist naar zijn persoonlijke bankrekening.

  conclusie: nonsens

 4. 10

  A bond is like a loan: the issuer is the borrower (debtor)the holder is the lender (creditor)and the coupon is the interest. Bonds provide the borrower with external funds to finance long-term investments, or, in the case of government bonds, to finance current expenditure