1. 1

  Lijkt me een leuke weekje – inclusief cursus – ertussenuit.

  Zijn er Sargassolezers die rijk genoeg zijn om te gaan?

  Dan heb ik ook nog een project.
  Geintresseerden kunnen zich melden.

 2. 2

  HansR: wat een zure reacties post jij vandaag.

  De Virgin Galactic zou wel eens een substantiele bijdrage kunnen leveren aan het besef dat de aarde een unieke planeet is met een ultra dunne en kwetsbare dampkring waar we heel erg zuinig op moeten zijn.

  Als top industrielen dat op deze manier kunnen ontdekken kan dat nog wel eens van grotere invloed zijn dat het volgende klimaatverdrag.

 3. 3

  @Raven
  wat een zure reacties post jij vandaag.

  :)) Oh.

  Er zijn 6 miljard mensen op de wereld. En die paar die zich dit ritje kunnen veroorloven zijn daar een zo ontzettend klein deel van dat ik niet de indruk heb dat dat werkelijk fundamenteel zal bijdragen aan het besef dat de aarde een unieke planeet is met een ultra dunne en kwetsbare dampkring waar we heel erg zuinig op moeten zijn. Misschien is het verbranden van raketbrandstof ook wel niet zo’n bijdrage.

  Zuur, ja een beetje.
  Misschien ben ik wel een beetje zuur.
  Maar niet kwaadaardig hoor ;)

  En mijn bewondering voor wat die Rutan doet – niet in het minst zijn Voyager – is er overigens niet minder om. Gek genoeg.

 4. 4

  Ho ho… Meneer Branson steekt sinds kort alle(!) winst die zijn Virgin bedrijven maken in onderzoek naar duurzame energie en metname transport…

  Als meer multinationals dat zouden doen…

 5. 5

  Ja,..heb indruk dat Branson maar ook Gates her-en-der best flink steentjes bijdragen ook al hebben zij hun conglomeraten te verdedigen. Zie ook liever échte stappen het heelal in,…maar dat kan zelfs Branson w.s. niet ophoesten….

 6. 8

  Overigens Snaporaz,…Zappa op You tube ja,..thanks…

  Gelijk zoeken naar een bepaalde versie van ”Montana” in een soort van studio,..had hem op video maar is stuk…