Verwen jezelf, koop een dodelijk wapen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

In een rondslingerend tijdschrift op kantoor, Defense News kwam ik een fraaie advertentie tegen voor de EXOCET MM40 Block 3, u weet wel, een nieuwe versie van het rakettype dat op 4 mei 1982 het Engelse fregat de HMS Sheffield tijdens de Falklandoorlog tot zinken bracht.

Maar ik wil wel zo’n jongen aanschaffen, zit al klaar met de creditcard, maar ik kan geen shoppingkart vinden.

Maar zonder dollen, ik weet niet precies waarom ik dit schrijf, het is gewoon vreemd om een paginagrote advertentie voor dit soort oorlogstuig te vinden op je werk… en niemand die weet hoe dat tijdschrift hier komt…

0

Reacties (3)

#1 TbosS

men gaat zich weer eens afvragen wat voor je werk je doet, grobbo! Zo’n raket is in ieder geval wel een Fast Solution. ;-)

  • Volgende discussie
#2 nimo

Het doet mij denken aan de kop (of advertentie, daar wil ik vanaf zijn) in een Amerikaans wapenblad die John Lennon inspireerde tot een lied:

Happiness… is a warm gun.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Gorg

Ik denk dat ik wel wat manieren zou weten om dit soort wapens nuttig in te zetten.

  • Vorige discussie