Vertrouwen in werelddominantie daalt

ANALYSE - Al minstens sinds 1776 is een groep mensen bezig om volledige heerschappij over de wereld te krijgen.
Gestart als geheim genootschap de Illuminati nemen ze steeds een nieuwe vorm aan. Lang waren ze vooral de New World Order, maar snel gingen ze slingeren via onder andere de Bilderbergconferentie en nu het World Economic Forum. Tussendoor hebben ze ook nog de VN opgericht als dekmantel en allerlei geheime clubs neergezet zoals Skull and Bones.

Daar waar in het verleden het toch vooral over macht achter de schermen ging om uiteindelijk iedereen onder controle te krijgen, grepen ze de laatste decennia naar steeds extremere en ingewikkeldere middelen. Hypnotiserende symbolen op bankbiljetten. Chemtrails om iedereen van de juiste verzwakkende stofjes te voorzien. Tot nu recent het inzetten van een gemanipuleerd virus om uiteindelijk iedereen direct (door het virus) of indirect (door de chips het vaccin) dociel te maken, of gewoon dood te laten gaan.

En op twee punten begint het vertrouwen van De Mense in de kracht van deze samenzwering af te brokkelen.
Als eerste natuurlijk dat constante rebranding. Mensen zijn merkentrouw. Waarom niet gewoon bij Illuminati blijven en dat merk uitbouwen. Dat werkt minder verwarrend en vooral veel meer intimiderend. Want voor je het weet denkt iemand dat al die zaken als WEF en Bilderberg verschillende, elkaar bestrijdende groepen zijn.

Maar de tweede en belangrijkste reden voor het dalende vertrouwen is dat er verdorie gewoon niet geleverd wordt. Al die geheime plannen zijn tegenwoordig zo ondoordacht en ook nog eens slecht uitgevoerd!
Die symbolen op het geld hadden alleen maar als effect dat ze er zelf zoveel mogelijk van gingen sparen in hun eigen kluis.
Bij de chemtrails hebben ze het vliegverkeer maximaal goedkoop gemaakt want er waren veel vliegbewegingen nodig voor het beste effect. Maar daardoor zaten er uiteindelijk meer mensen in de vliegtuigen dan onder de chemtrails.
En neem de laatste poging, met dat virus. Halve wereld in rep en roer en lockdown. Optimale situatie om macht over te nemen. Maar vervolgens verzanden ze in verwarrende boodschappen en ondersteunen van verkeerde wetten die ze in de meeste gevallen er niet eens doorheen krijgen. En nou loopt nog steeds iedereen ’s avonds vrij over straat, zijn onvoldoende mensen voorzien van een chip voor totale controle en heeft niemand meer een muilkorf op.
Dan ben je toch een waardeloos geheim genootschap? Maak je de halve wereld ziek en angstig, doe je er vervolgens niets mee. Moeten we weer wachten tot “iets” in de toekomst waarmee “alles” anders wordt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat peilingen aangeven dat het vertrouwen in de mensen achter het geheime genootschap ter werelddominantie nog sneller daalt dan dat in politici.

En nu ze bezig zijn om grip te krijgen via de digitale identiteit en de manipuleerbare digitale betaaleenheid treedt een cruciale fase aan. Maar dit zijn digitale projecten, en mislukkingen zijn eerder regel dan uitzondering bij centrale (geheime) aansturing

Ze moeten nu toch echt aan de slag en resultaten leveren, anders breekt er een revolutie uit en worden ze vervangen.

Door wie? Daar gaat mijn volgende boek over….

Reacties (11)

#1 Joost

Eindelijk iemand die het ook ziet! Hulde

  • Volgende discussie
#1.1 Steeph - Reactie op #1

Je hebt wakker en wakker. Ik val nu in de laatste groep!

#1.2 Joost - Reactie op #1.1

Wak, wakker, wakkerst!

#2 P.J. Cokema

Kan allemaal wel zijn maar…. ff kijke… huh?…. wtf!… Ik ben mij doelpaaltjes kwijt!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#2.1 Joost - Reactie op #2

Heb je ze zover verplaatst, Cokema?

#2.2 P.J. Cokema - Reactie op #2.1

Ik denk toch dat hier een complot gaande is….

#2.3 Joost - Reactie op #2.2

Ja precies. WIE HEEFT MIJN DOELPAALTJES VERPLAATST!!!1Elf!

#3 Joop

Nog even Zeitgeist kijken op Youtube, daar gaat het over de banken geloof ik, het kapitalistisch systeem dat ons allemaal in de tang houdt. ;-)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Co Stuifbergen

En die chips werken ook nog eens voor geen meter!
Ik dacht dat ik na mijn eerste prik wel gechipt zou zijn, komt er nog een herhaalprik en zelfs een boosterprik!

Terwijl de software op mijn telefoon of in een Tesla gewoon via het netwerk ge-update wordt, moeten gewone mensen steeds naar zo’n priklokatie!

Ik durf te wedden dat onze elite chips gekregen heeft die wel draadloos geactualiseerd worden!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4.1 Bismarck - Reactie op #4

Naja, als je nog niet wakker werd toen ze met die boster aankwamen? Ik bedoel, ze geven het gewoon zelf toe, Bill & Melinda wilden nog wat boosterchips bijprikken, om het controlebereik te vergroten!

#5 Co Stuifbergen

We kunnen erom lachen, maar de invloed van lobby-clubjes kan wel zorgwekkend zijn.
Al weet ik niet of die bij het World Economic Forum, de Bilderbergconferentie, of gewoon in Brussel zijn.

Dat mensen vatbaar worden voor complot-theorieën komt volgens mij voor een deel ook doordat de eigen regeringen soms inderdaad iets proberen te verbergen.
Bijvoorbeeld een schikking met een crimineel van 4,7 miljoen gulden.

Opstelten had steeds gezegd dat er geen bewijsstukken waren van de transactie

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/1070916/bonnetje-teevendeal-gevonden-archief

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie