1. 2

  Als hartgrondig tegenstander van Verdonk (haar politiek en haar capaciteiten) kan ik een lichte vlaag van wanhoop toch niet onderdrukken bij dit nieuws.
  Verder sluit ik mij aan bij het carrièreadvies van Dolby.

 2. 4

  @ 1.
  Of scheidsrechter.

  Maar denk dat ze niet zomaar te lozen is. Misschien is ze wel ergens te stallen waar het niet zo veel kwaad kan.
  Iets met bestuurlijke vernieuwing bijvoorbeeld. Misschien dat de koninkrijkrelaties dan voor de zekerheid buiten de portefeuille moeten blijven.

 3. 6

  Aangezien ze het zelf niet lijkt te zien, zal iemand haar toch moeten vertellen dat ze hier gewoon ongeschikt voor is. Maar dat zal wel na de verkiezingen gebeuren.

  In de tussentijd nog een carriereavies:

  Metrobestuurder

  Nooit naar links of rechts maar altijd lekker rechtuit en haar enorme tunnelvisie komt dan goed van pas

 4. 8

  Defensie misschien? Bij het leger houden ze wel van lomp rechtvooruit en de enige juichverhalen die ik ooit over Verdonk heb gehoord waren van mensen die te maken hadden met het bestrijden van vrouwenmishandeling, ook iets waar ze bij de strijdmacht nog wel iets aan kunnen doen.

 5. 10

  @ Stijn
  als je je niet wilt conformeren aan de regels in de klas dan mag je nooit meer naar school en zet ze je zolang in een gebouwtje waar je de hele dag alleen maar kunt tafelvoetballen tot ze er in de politiek over 6 jaar uit zijn dat dat geen goede oplossing was ;)