Venezuelagate: Koude oorlogje spelen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Het lijkt er op dat George Bush zich uitleeft met z’n machtspolitiek, en bezig is met een hernieuwde koude oorlog.
Zo zouden amerikaanse koude oorlogsspecialisten betrokken zijn geweest bij de mislukte coup in Venezuela van kort geleden.
Op BRT-text las ik dat er een onderzoek van de senaat komt naar de betrokkenheid van de VS, maar dat bericht is op mysterieuze wijze verdwenen.
Maar wederom schiet de gedachte door m’n hoofd: Waar denkt die vent dat ‘ie in godsnaam mee bezig is?
(Update: MSNBC verhaalt er ook over)

0

Reacties (5)

#1 Carlos

Koude ooorlogsspecialisten moeten ook werken, mensen met een hypotheek van een miljoen kan je moeilijk buschauffeur maken. :)

  • Volgende discussie
#2 Grobbo

Coups are my business, and business is good.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Maaike

Ik lees dit nu via mijn huispiloot, maar ik Maaike, wil graag reageren op het mooie Venezuela – verhaal. Chavez, goede vriend van Fidel, maakt een amazing come-back. Niet zo gek als je verbannen wordt naar het Caraibisch gebied. Nog een teken aan de wand; Salvador weigert zich te excuseren voor het erkennen van de coup-regering. salvador staat al een tijdje bekend als een lik regime van de States, aangezien hun eigen natuurrampen op kleinere gage kunnen rekenen dan hun defensie-uitgaven. Rara wie is de missing link? By the way koop niks van Shakira….

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Grobbo

Shakira, dat is toch die mevrouw die op eigen continent allang een succes was, maar zo nodig ook het westen wilde veroveren en daarom haar haar moest blonderen en zich ging kleden als een hoer om uberhaupt een kans op succes te kunnen hebben?
Die bedoel je toch?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Carlos

Shakira: lodaai-lodaai-lodaai, tu estas en mis piiiiiiiesss!!!

Ik vond de spaanstalige ceedees van Shakira wel leuk, nu ze in het engels probeert te zingen is het niet veel soeps. Maar de slechte zang wordt, wat mij betreft, voldoende gecompenseerd door zoals Grobbo het al treffend verwoordde: het hoerehaar en dito kleding.

(Maaike: by the way bedankt voor de info, voortaan mag je onze huis zuid-amerika deskundige zijn)

  • Vorige discussie