1. 4

  Laatst belde er eentje over een lening op mijn naam. Ik zei dat de desbetreffende (ikzelf dus) niet aanwezig was en of ik een boodschap kon noteren. Nee, dat was niet nodig.

 2. 6

  Inderdaad leve infofilter! De enige echte verbetering zou zijn een “bel-me-wel.nl” alleen als je je op die lijst laat zetten mag je gebeld worden.

 3. 7

  Leuk joh..ik breng de dames/heren immer in verwarring. Je moet antwoorden die niet op hun IVR. Interactive Voice Response flowsheet staan. Ik zie ze als het ware zweten…

 4. 10

  Maar ik wil ze helemaal niet blokkeren, ik wil ze tot wanhoop, zelfmoord op op zijn minst een extra ingelaste rookpauze brengen. Dat lukt overigens maar zelden… met name zelfmoord blijkt toch iets te hoog gegrepen.

 5. 14

  De website is nu al overbelast, of doet alsof:

  (Dank voor uw bezoek aan onze website.
  Op het ogenblik hebben we veel bezoekers op onze website. Wij verzoeken het later nogmaals te proberen
  Onze excuses voor het ongemak
  Uw Bel-me-niet beheerder)

 6. 15

  Ik heb ooit een geluidsfragment gehoord van een Amerikaanse telemarketeer. De man die werd gebeld antwoorde dat hij van de politie was en dat ze een moord aan het onderzoeken waren. De telemarketeer werd zelf meteen als verdachte ondervraagd. Echt lachen. Wie kent dit fragment?

 7. 18

  Bellen vanuit Duitsland is niet de oplossing voor de callcenters. Want niet alleen de callcenters moeten zich aan het Bel me Niet register houden. Ook de opdrachtgever, en als die wel in Nederland gevestigd is, dan geldt de verplichting nog steeds.

 8. 19

  En niemand die klaagt over de negatieve werkgelegenheidseffecten die deze maatregel in deze tijd van crisis tot gevolg hebben… #schudt hoofd#