Update H1N1 dossier | discussie draadje

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 Greet

100.000 in één week in de UK.

 • Volgende discussie
#2 larie

we’r doomed ;)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Steeph
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 DJ

By gebrek aan een thermometer en een bloedmonster waarop met rt-pcr is aangetoond wat ik had, zou het mij niet verbazen als ik het al gehad heb. Net als een collega. Vreemd is de buikloop … schat het op 15-25% dat ik het al gehad heb, dus ik ben misschien immuun deze winter :)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 larie

me2

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 DJ

Buikloop past in het plaatje, er worden vreemd veel virus particles in feaces gevonden. Collega had dat ook. u ook brutus ;). (kan door diepe long infectie komen, inslikken longslijm na hoesten … maar overleeft wel de maag (pH is HEEEl zuur)… had geen last van mijn longen)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Greet

@4 niet als het virus muteert

(gewoon even om de spanning erin te houden)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 DJ

Greet, als die-hard bioloog … ik ben nooit immuun, er is altijd wel wat dat ik kan krijgen … je went aan het idee. Ik hoop dat (1) als ik het gehad heb het voor de meeste zo zal zijn als mijn ervaring, 2-3 dgn beroerd (lang weekend) en daarna klaar (2) het mortaliteitscijfer enorm veel lager wordt…

 • Vorige discussie