1. 3

  Ik zie Van Jole en Verdonk, beide nu niet uitnodigend om hier naartoe te gaan. Ik hoor liever meningen (ongeacht of ik het ermee eens ben) van mensen die wel serieus te nemen zijn.

 2. 5

  Mijn ervaringen met dit soort symposia is: des te bekender de persoon des te meer aandacht, ongeacht of die persoon wat nuttigs te melden heeft. De deskundigen staan er met naam tussen maar krijgen vaak te weinig tijd om er inhoudelijk op in te gaan. Maar, wellicht, gaat het dit keer op een andere manier, en dat zou mooi (en noodzakelijk!) zijn. Ik heb er echter een hard hoofd in.

 3. 6

  Die van 23 april wordt waarschijnlijk wel interessant. Wat Francisco van Jole er precies bij doet weet ik niet. Heeft die flapdrol nu ook al verstand van privacy? Tineke Strik heeft erg veel inhoudelijke kennis en ik neem aan dat die Hoepman als professor Digitale Vrijheid ook wel wat interessants te melden heeft.

  Die Aaron Boudewijn van de vingerafdrukken lijkt me ook interessant om eens in het echt te zien. Al heb ik ergens in m’n achterhoofd een beeld van een autist met een enorme preoccupatie, maar als ie dat niet is dan spreekt dat des te meer voor ‘m. Dus ik ben benieuwd.

  Met name die van DWARS en de Eerste Kamer op 23 april lijkt me dus zeer de moeite waard. Die andere heeft overigens ook een aantal niet onaardige namen weten te strikken.

 4. 7

  Hallo allemaal,

  Ik ben van de organisatie, maar ik ben helaas Francisco’s telefoonnummer kwijt. Wie kan me er aan helpen?