1. 1

  “Kijk! Jan Marijnissen! TOET-TOET!”
  Pijnlijk.
  Ehm, trouwens, die laatste, WTF:

  “Maak een scherpe bocht naar rechts. Ik heb er zin an”

  Doelt Femke op haar verkiezing tot liberaal van het jaar 2005 of wat?

 2. 3

  Dit is echt te slecht. Mijn stem zal ze in ieder geval niet meer krijgen. En wie durft dat humor te noemen?

  Als Halsema bij het binnenrijden van de Bible Belt ‘kijk uit voor de axis of evil!’ had geroepen, ok. Maar dit..Ontslaan dat Pr-bureau!

 3. 5

  Dit is te tragisch. Was will das Weib? Niet meer serieus genomen worden? Tenenkrommend. Je zou verwachten dat een concurrent dit in elkaar vlast met als motto laten we Femke H. eens volslagen te kakken zetten. Maar nee hoor de domeinnaam is toch echt geregistreerd door de groenlinksers. nverduld. Waar is Mariko Peters als je haar nodig hebt.

 4. 6

  Zijn ze eindelijk het ultra-belerende toontje kwijt en mag humor ook gewoon even humor zijn, is het wéér niet goed. Nou ja, de doelgroep is waarschijnlijk ook niet het Sargassopubliek.

 5. 7

  De humor mag best de humor zijn, maar dan moet de humor wel leuk zijn. Het enige dat hier leuk aan is, is het idee van Halsema, bezitter van de ultieme anti-inspreekstem, op de TomTom.

 6. 11

  Dit is echt te slecht. Mijn stem zal ze in ieder geval niet meer krijgen. En wie durft dat humor te noemen?

  Ik hoop toch niet dat je gaat stemmen op basis van dit soort campagne ongein, hoewel ik het met je eens ben dat ze dit soort dingen toch beter over kunnen laten aan de professionals, zoals Koefnoen, Peter Heerschop, Koppesnellers, enz. en Joep Bertrams niet te vergeten.

  Maar ik zag dat Paul Rosenmuller 6 keer een gesprek heeft met een lijsttrekker, krijgen ze elk 50 minuten. Dat vind ik een stuk beter dan zo’n weinig inhoudelijk ‘debat’ met die 6 wat er ongetwijfeld ook wel weer zal komen. Wel jammer dat ze Pechtold en Pastors ook niet even meenemen.

  Mark Rutte trapt af vanavond, 20:35-21:25 op NED 2 en daar zal hij wel van balen neem ik aan, want dan trapt het nederlands elftal ook af. Vraag ik mij toch af of dat bewust is gedaan om ze (VVD, en ook D66 door ze niet mee te nemen) even terug te pakken voor die hervorming van het publieke omroepbestel.

 7. 13

  Mijn gevoels is toch oorspronkelijk HOAX, maar dan is ie wel zo goed geweest dat GL http://www.groenlinks.nl ‘m opgepikt (ze vonden ‘m zelf ook te leuk) en linken nu dus door? Het wachten is op de VVD dat een armadillo-filmpje aan het maken zou zijn, en ‘CDA op je PDA – met verniewde taskbalkenende’.