The Horse

Gisteravond sprak ik The Horse: een veteraan onder de reaguurders met een geheel eigen stijl van reageren. Hij vertelde mij dat hij tegenwoordig op een zwaar bewaakt laboratorium in de VS werkt en dat het voor hem niet langer mogelijk is om onder kantoortijden Sargasso te bezoeken. Zijn immer offtopic gerichte digitale fluimen kan hij nu alleen nog in de weekenden of buiten de amerikaanse staatsgrenzen afvuren, vandaar de radiostilte rondom The Horse.

klik voor volledig beeldVerder vroeg The Horse mij waarom er tegenwoordig geen porno meer gepost wordt op Sargasso? Ik vertelde hem dat dat lag aan een ‘complex van factoren’. Maar om hem nog één keer tegemoet te komen beloofde ik hem gisteravond om vrijdag een absurdistisch NSFW plaatje voor hem te posten.
Bij deze kom ik mijn drunken deal na…

  1. 8

    Ha Carlos: Goed om weer eens ouderwets af te pilsen. Ben net terug in mijn smuthut in de USA en heb als eerste het sperma uit mijn balzak gefulmineerd op het gezicht van een lieftallige vrouw, wier haar er nu uit ziet als een flacon met cum.

    Tijdens mijn reis kwam ik een neger tegen wiens schwanz onderhevig was aan een check-up door de beveiliging. Ze dachten dat het een bazuka was.

    Ga ik nu cumresten verwijderen van het plafond.

  2. 12

    Klopt, Carlos ik was bijna gestrand tussen de ongelofelijke grote prammen van een stewardess. Ik kon me nog net op tijd terugtrekken.