1. 1

  De Vries dacht dat tie een baantje had waarbij hij om de zoveel tijd weer eens wat angst moest zaaien. Dat hij daadwerkelijk ook werk zou moeten verrichten stond niet in zijn taakomschrijving.

 2. 3

  Dat krijg je als je aan terreurbestrijding invulling geeft met een bruine arm halen bij Bush en andere dubieuze beleidsthema’s. Lesje voor JP?

  @3 Als ik Joustra’s blote-billen-gezicht in de media zie, komen op een-of-andere manier altijd termen als “marmeren vloer”, “gouden kranen” of “Jenkanovic” in me op. Weet nu weer waarom ;-)

 3. 5

  dat soort baantjes moeten uitgevoerd worden door mensen met passie, in plaats van mensen die het voor het geld en hun positie doen.

  maar goeds.. terreur bestrijding slaat natuurlijk werkelijk helemaal nergens op. of moeten we de mensen vertellen dat je in een zwembad heel eenvoudig kunt verzuipen? de kans is immers groter dan je in een zwembad verzuipt dan dat er een terroristische aanslag wordt gepleegd waar je toevallig bij aanwezig bent.

  kortom: iemand op zo’n positie doet het niet voor het uitgangspunt maar voor iets anders… ja, ik heb achterdocht :)

 4. 6

  LOL @ 3 : ))

  Onderzoek onder toeristen leert dat ze banger zijn voor de bewaking op vliegvelden dan voor aanslagen. Wie o wie zijn dan de terroristen?

 5. 8

  Thanx voor de link @ RennieB #2

  erg goed stuk, bewijst dat Godwin’s Law niet altijd opgaat en het klakkeloos opvolgen ervan zelfs erg gevaarlijk kan zijn!