Stupide geroddel

RTL Boelindevaart logoIk weet het, ik moet het niet doen. Maar na dagen hard werken, kon ik gisteravond niets anders meer dan dom op de bank liggen en zappen. En dan kom je per ongeluk wel eens langs zoiets als RTL Boelindevaart. Normaal zap ik in hoog tempo door. Maar de naam Brad Pitt viel. En dat is sinds 12 monkeys toch wel een van mijn lievelingsacteurs. Dus je kijkt even…..

….hij is eigenlijk ook in een keer door haar (red: Angelina Jolie) meegesleurd naar dat wereldambassadeurschap, weet je, hij is ook in één keer een soort held geworden die opkomt voor arme landen en voor kinderen in dat soort gebieden….

Hallo!!! Dit wordt de eerste en gelijk laatste keer dat ik de moeite neem om een roddelrubriek te corrigeren.
Hoezo “door haar meegesleurd“? Die Pitt is al jaren actief. Hij geeft bergen geld aan goede doelen. Hij heeft de film Seven Years in Tibet gespeeld. Heeft een uitgesproken pro-Tibet mening waardoor hij nu China niet meer in mag. En hij rijdt al sinds 2003 een Prius godbetere het.
Het is nou niet bepaald alsof hij alleen door haar zomaar meer betrokken is bij de wereld.

Stelletje prutsers daar bij RTL als zelfs ik meer weet over de sterren.
Waarom doe ik dit eigenlijk? En waarom is Sargasso ineens helemaal “into the celeberties”?
Ik weet het niet, ik neem er nog eentje en ga naar bed. Morgen weer een serieuze dag.

 1. 2

  En zo’n Prius schijnt vooral mode te zijn, voor naast de Hummer. Maar waarom neem je Boulevard eigenlijk serieus, Steeph? Dat lijkt me een belangrijker vraag… ;-)

 2. 6

  @Eric: Serieus nemen, dat doe ik ze eigenlijk niet. Maar ook voor dat soort rubrieken geldt dat je wel de zaken correct moet weergeven. Of anders een bordje in het scherm hangen “de leugen regeert”.
  Maar laat ook maar. Want als ik zo ga beginnen moet ik een gevecht aangaan met bladen als prive en weekend. En dat is een verloren zaak natuurlijk. En het leidt helemaal nergens toe. En daarbovenop is er kennelijk behoefte aan dit soort leugens bij veel mensen.

 3. 9

  Wat nog veel erger was in dezelfde uitzending was het item over identificatieplicht voor cliënten van advocaten. Om dan godbetert een foto van Erik de Vlieger met een balkje voor zijn ogen te plaatsen… Woest ben ik daarover!!! Alsof de Vlieger door justitie en de pers al niet voldoende bagger over zich heen heeft gekregen. Belachelijk!! Kan iemand mij vertellen of ik hier een civiele procedure van kan maken???