Stuiterstoep beter voor knieën

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 BartB

Volgens mij liggen er in Nederlandse speeltuinen al sinds jaar en dag rubberen stoeptegels…

  • Volgende discussie
#2 Carlos

ligt het aan mij of aan het weer dat ik nu al twee keer stuiterpoep lees?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 MP

@Carlos,

LOL, ik zat ook al te denken er moet vast een correlatie tussen temperatuur en woordblindheid zijn. Een analyse van de reacties zou daar antwoord op kunnen geven. Je zet het relatieve aantal fouten uit tegen de temperatuur. Maar het moet eerst afkoelen om uberhaupt de fouten te zien.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Oplawaai

Ik las dan weer stuitersoep. Lijkt me slecht voor de ingewanden…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Steeph

@BartB: Ja, daar ben ik me van bewust. Ik heb dit er ook meer neer gezet omdat ik mezelf de trotse uitvinder van een nieuw woord vind. Hoewel dit woord kennelijk tot nogal wat verwarring leidt kennelijk.
Hopelijk staat het over 10 jaar in de van dale.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 Sascha

Ik meen mij te herinneren dat er enige tijd geleden wat ophef was over die stoeptegels-van-vermalen-autobanden omdat ze nogal wat kankerverwekkende stoffen bevatten en afgeven….

  • Vorige discussie