Strijd tegen extreem-rechts gedachtengoed gaat door

Weg met nazi's!Google Earth doet voor gebouwen en andere door de mens gemaakte structuren wat Simon Wiesenthal deed voor Duitse oorlogsmisdadigers: ze ontmaskeren. Het begon een paar jaar geleden toen een stel rechts-extremistische bomen werd ontmaskerd. Het hele jaar deden ze alsof ze politiek correct waren, om in de herfst en lente uitbundig uiting te geven van hun jodenhaat. Gelukkig kwamen we erachter voordat ze hun gedachtengoed konden verspreiden. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de verderfelijke bomen zijn gekapt.

Recentelijk kwam daar ook een gebouw bij. Helaas heeft de Amerikaanse overheid nog steeds geen actie ondernomen. Sloop van het gebouw lijkt de enige oplossing.
Gisteren werd er een fontein in het Belgische plaatsje Maasmechelen ontmaskerd als Nazi-symphatisant. De fontein zal worden aangepast.

Maar ook dichter bij huis staan er gebouwen onder invloed van deze verderfelijke ideologie. Het Slotervaartziekenhuis zaait al jaren haat onder de inwoners van Amsterdam West. Het is dan ook niet verwonderlijk dat beruchte Nederlanders als Samir A. en Mohammed B. uit deze regionen komen. Sloop lijkt me dan ook zeker niet teveel gevraagd. Dat zal het gebouw leren!

  1. 4

    Ach als je maar genoeg houdt van de grote aanvoerder ga je rare dingen doen tijdens het bomenplanten. Overigens is Maasmechelen aanzienlijk dichter bij mijn huis dan Amsterdam… Ik zal denk ik toch eens poolshoogte gaan nemen bij die fontein!