Stil hier

Glas bierStil hier zegt u? Ja, dat heeft u goed. Een groot deel van de redactie zit in de zon van een biertje te genieten. En dat raden we al onze lezers aan. Kom eens los van dat scherm en het toetsenbord. Ga naar buiten. Moeilijke stukken lezen en discuzeuren kan altijd nog.
Oh u bent allergisch voor zon en mooi weer. Ai, dat is lastig.
Dan maar wat leesvoer:

 • Interview met man die boek schreef over sloppenwijken waar momenteel 1 miljard mensen in wonen zonder economisch perspectief. En het worden er steeds meer. (Afleveringen 1 en 2).
 • Samenvatting van een boek over de opkomst van het Christelijk nationalisme in de VS.
 • Vermakelijk stuk over waarom vrouwen geen broeken mogen dragen.
 • Interessant artikel over waarom ons goedkope voedsel helemaal niet zo goedkoop is.
 • En tot slot een klassieker over waarom steden niet zonder kunstenaars, krakers, homo’s en rockbands kunnen.

Gaan wij verder met rustig in de zon mijmeren over de fraaie toekomst van Sargasso. Suggesties natuurlijk altijd welkom.

 1. 3

  @Arduenn
  Die banaan heeft al in de waan van de dag gestaan 2 weken geleden en toen is daar een lange discussie over gekomen

 2. 4

  rduenn:

  Tja, modern times. Als het wat te snel gaat voor U gaat U toch even lekker op adem komen ;-)

  [URL=http://img66.imageshack.us/my.php?image=moderntimes4by.jpg][IMG]http://img66.imageshack.us/img66/6610/moderntimes4by.th.jpg[/IMG]

 3. 5

  Wel grappig dat op de vrouwen-in-broeken-zijn-een-gruwel-site mannen steeds weer door vrouwen op het verkeerde pad gebracht worden. Sinds Adam en Eva is er blijkbaar nog niet veel veranderd…

 4. 7

  ‘de fraaie toekomst van Sargasso’

  U bent het niet gewend van mij, wellicht, maar de laatste tijd lees ik met plezier Sargasso. Sargasso, zoals Sargasso bedoeld is, lijkt het bijna.

  (Behalve dan die stukjes van ene MdJ natuurlijk, maar daar zal ik me verder niet over uitlaten ;-)

 5. 8

  Verrek! Ik wist niet dat er nog een wereld was buiten het bloggen. Ben zelf maar eens gaan kijken en jawel hoor: overal volle terrassen! Ik ben er ergens tussen gaan zitten en ik moet zeggen: erg gezellig. En tot mijn niet geringe verrassing had ik zomaar met iemand die ik niet kende een prima gesprek.
  Nou heb ik wel een probleem. Ik heb nu twee hobby’s: bloggen en terrassjes pakken. Kom ik dus weer niet aan rustig lezen toe.

 6. 9

  Geniaal stuk van die vrouwen in broeken. De rest van die site is ook fantastisch. Dat dit soort Christenen nog tijd hebben hun naasten lief te hebben naast al dat gefulmineer. Heb je naasten lief, tenzij het homo’s zijn, of katholieken, of boeddhisten, of vrouwen met broeken aan.

 7. 10

  zon? is dat niet dat gele ding van voor het internet tijdperk, naast dat blauwe , kom ach hoe het dat ook alweer.

 8. 11

  @Arduenn
  True true.
  En ook de gewone onderwerpen gaan te snel. Want soms lopen discussies lang door (een paar dagen, dus eigenlijk niet zo lang) maar verdwijnen dan al richting het archief. Ik doel in dit geval deze keer op “Dear George”
  Kan er niet een systeem gemaakt worden dat een artikel pas richting het archief gaat als er 24 uur niet meer gereageerd is ofzo?

 9. 12

  ja Maurice, dat vind ik ook – maar dat is iets te veel nieuwe media voor de Blog-classici-puristen hier op Sargasso.