Sterrenbeurs Spammersbeurs?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Je ziet ze wel vaker, en soms lees je ze: Privacystatements. Op de de sterrenbeurs site staat wel een heel opmerkelijk exemplaar:

[…Telemol mag] “GEBRUIKERS INFORMEREN OVER AANBIEDINGEN, KORTINGEN, NIEUWE ONTWIKKELINGEN EN AANVULLENDE DIENSTEN DIE WORDEN AANGEBODEN DOOR TELEMOL EN/OF ANDERE ORGANISATIES DIE IN SAMENWERKING MET TELEMOL DEZE SITE AANBIEDEN; EN DE GEGEVENS VERWERKEN EN/OF OVERDRAGEN AAN DERDEN EN/OF DOOR DERDEN LATEN VERWERKEN IN VERBAND MET DE TOTSTANDBRENGING OF DE INSTANDHOUDING VAN EEN DIRECTE RELATIE TUSSEN TELEMOL EN/OF DOOR HAAR GESELECTEERDE ONDERNEMINGEN ENERZIJDS EN DE GEBRUIKER ANDERZIJDS MET HET OOG OP WERVING VOOR COMMERCIËLE OF CHARITATIEVE DOELEN”

Dat noemen wij geen privacy policy. Dat noemen wij een ‘wij kunnen alles met je gegevens doen policy’. En oh ja, Telemol kan deze gegevens wel anonimiseren en in anonieme vorm voor andere doeleinden gebruiken en/of aan derden aanbieden en overdragen. Kan, maar het hoeft niet.

En by the way: Sinds wanneer schrijft DREKNEK teksten voor Sterrenbeurs?

0

Reacties (5)

#1 Dreknek

OMDAT DIE MAN VAN DE ENDEMOL MIJ DAT VROEG, WANT DAN MOCHT IK EEN MAAL UIT MET DE KATJA SCHUURMAN EN DAAR HAD IK WEL ZIN AAN. MIJN MOEDER IS OOK HEEL TROTS OP MIJ ENZ. WANT ZEI ZIJ: NOU HET KAN HEEL GOED DAT KATJA DAN JOUW VROUW WILT WORDEN ALS JE GOED JE BEST DOET MET HET PRATEN TEGEN HAAR ENZ. EN VEEL LIEVE DINGEN ZEGT ZOALS IK VOND JE HEEL LEUK IN DIE ENE FILM WAAR JE JE TIETEN LIET ZIEN. NOU DUS DAT KOMT DENK IK WEL GOED UITEINDELIJK MET MIJ EN DE KATJA, WANT ZIJ VINDT DE EGBERT JAN WEKER OOK LEUK EN DAAR LIJK IK WEL IETS OP ALS IK NET UIT DE DOUCHE KOM. VANDAAR DUS DAT IK DAT DEED ENZ.

LIEFS,

DREKNEK

  • Volgende discussie
#2 Dreknek

OH JA DAT WAS IK VERGETEN, IK MOCHT ALLEEN MET KATJA UIT ALS MENEER ENDEMOL OOK MEE GING WANT HIJ WEET WEL HOE HET GAAT ALTIJD ALS IK ALLEEN OP STAP MET HAAR GA DAN IS DE KANS GROOT DAT ZE LATER MET DRANK OP IN DE AUTO GAAT RONDRIJDEN WANT IK HEB EEN SLECHTE INVLOED OP SIMPELE MENSEN, DAT ZEGT MIJN VADER ALTIJD TENMINSTE EN DIE KAN HET WETEN WANT DIE HEEFT MIJ JARENLANG IN HUIS GEHAD TENSLOTTE, DUS IK NEEM AAN DAT HIJ WEET WAAR HIJ OVER PRAAT ENZ. (MIJN VADER VINDT KATJA EEN HOER TROUWENS, MAAR DAT ZAL WEL KOMEN DOOR ZIJN ZIEKTE, HIJ HEEFT NAMELIJK HEEL LANG ASBEST VERWIJDERD MET EEN FIGUURZAAG)

P.S. DIT IS WEL VERTROUWELIJKE INFORMATIE WANT IK WIL NIET DAT IEDEREEN WEET DAT MIJN VADER EEN BEETJE RAAR IS. MIJN MOEDER ZEGT OOK ALTIJD TEGEN MIJ: PAS ERMEE OP TEGEN WIE JE DAT ALLEMAAL VERTELT, MAAR JULLIE VAN DE SARGASSO ZIJN ALLEMAAL WEL INTEGER ENZ. DUS DAAR KAN IK HET DAN BIJV. WEL TEGEN ZEGGEN

MAAR NU GA IK ECHT WEG WANT IK MOET NOG ETEN ENZ. HONGER! HAHAHHHA AAH!

NOG EEN KEER LIEFS,

DREKNEK

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Grobbo senior

Dat ga ik tegen je vader zeggen Drek!
En mijn zoon krijgt ook een oorvijg!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Siquo

Ehm, Hoe zit het eigenlijk met de Sargasso Privacy? Mijn email adres en andere hoogstpersoonlijke gegevens? Ik snap dat jullie deze site natuurlijk ook moeten onderhouden, en dat dat geld kost, maar ik mis nog een (on)duidelijke (say-bye-bye-to-your)Privacy-Policy.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Grobbo

De enige plek waar wij expliciet om je email adres vragen is bij de link sectie, en daar staat in ‘over ons’:

Gebruik een bestaand email adres. Uiteraard zullen we je niet spammen, maar als we vragen hebben dan is het handig om contact op te kunnen nemen.

De rest is voor je eigen risico :)

  • Vorige discussie