Slaap – o – meter

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Ik moet mezelf, om mijn nachtrust te loggen, ook eens zo’n Tonie-Tooltje aanschaffen, ik vrees dat ik ‘m zo onderhand wel versla qua slaaptekort.

En dan nog zo weinig loggen…. tssss…

Maar van slaaptekort krijg ik religieuze bevliegingen, elke keer een andere:
Desperate, peaceful Our Founder, flesh-eating organizer of my personal affairs, give me a breathtaking view. Whether you like it or not I’m going to be your aaagh zoiks or yeesh until I am absolved. Amen..

0

Reacties (5)

#1 Carlos

Hmm, slaaptekort…dus daar komen die religieuze bevliegingen van Tonie vandaan.

Vooral als van Boxtel weer een opmerking over afschaffing van het speciaal onderwijs maakt speelt dat slaaptekort bij Tonie flink op. Mij lijkt een school waar je gewoon rekenen en taal leert heel geschikt, godsdienst en klootschieten doet u maar in uw vrije tijd, zeg ik dan.

Gegroet,
de Uitgeruste Atheïst.

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Hoezo slaapt u zo een weinig danwel?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Carlos

“een weinig loggen” valt wel mee toch?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 tobi

de alt text???

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Grobbo

Mwah, ik heb mezelf een weekje gedwongen veel te loggen, maar soms was het echt zoeken hoor.
Ik kom niet echt op spannende plekjes op het web, maar gelukkig sta ik op een aantal van die bizarre mailinglists die nog wel eens wat leuks opleveren.

En die slaap… tja, er heeft zich een kolonie kamikaze-guerilla-muggen in mijn slaapkamer genesteld, en dat in combinatie met bouwvakkers bij de buren en de temperatuur zorgt ervoor dat mijn nachtrust niet optimaal is.

Alt heerscht!

  • Vorige discussie