Stevig kussengevecht in bed als voorspelWat een verschil zeg. Onze Nederlandse Raad voor de Volksgezondheid maakt zich druk over de juiste koop voor de zorgconsument terwijl in het Verenigd Koninkrijk de NHS een advies uitbrengt voor meer seks ter verbetering van de gezondheid.
Onder de noemer “Two thousand and SEX!” zijn ze daar een campagne begonnen om mensen weer een actiever seksleven te geven. Schijnt beter voor hart en bloedvaten te zijn.
En ze doen het niet op een droge manier hoor:
Fancy finding out how to fine-tune your orgasm ability? Want to boost your bedroom antics with some new toys? Well, don’t sweat it – we’re chock-a-block with top tips to whip your sexual self into shape and double your pleasure.

Kijk, dat mis ik hier in NL wel een beetje met al die saaie adviesorgaantjes.

Of zou dit toch een verkapte campagne zijn van de overheid om iets te doen aan de vergrijzing?

Reacties (3)

#1 Xaviera

Tegen de vergrijzing….hebben ze hier toch ook: dat heet de pil uit het ziekenfonds halen. Nu alleen die onhandige abortus nog…

  • Volgende discussie
#2 nove

nou, de stille coupe de grace van de nichten en potten is zeker niet overtuigend genoeg. Van vervolgd en ontrecht slachtoffer tot avant-gardisten en voorlopers in elk denkbaaar aspect van de bierhamburgersuvdesigngermaatschappij en afgetopt met het Rozekerkersgenootschap voor de innerlijke hygienie, de heilige zegen van boven.
Schoolvoorbeeld van geslaagde integratie waar de zwaar hysterische moslim industrie een poepie aan kan zuigen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 larie

Nee joh, Engelse dingen lopen wat dit aangaat gewoon pakweg 30 jaar achter.Dat golfje is al weer afgevlakt in Nederland.

  • Vorige discussie