1. 4

  Het zou wel nieuws van de dag zijn: weblog koopt krant.

  (…misschien wil onze eigenste kapitalist, Nette Heer, wel investeren?) :D

 2. 6

  Blij dat ze deze thread hebben gepakt, ik kan me wat minder glorieuze momenten herinneren.

  Als voormalig overgenomene van de Persombinatie zou ik wel oren hebben naar een hap terug. Sommige mensen zouden bepaald vreemd staan kijken!

  Zeg het maar als er centjes op tafel moeten komen, maar ik kan niet garanderen dat de redactionele vrijheid gewaarborgd blijft ;-)

 3. 7

  @Steeph
  1. Waarom wordt hier een directe link naar de VK gepost? Betekent dit dat niet VK-abomnnees ook gewoon mogen meepraten?

  2. Het katern het Betoog is door mij gereserveerd voor de zondagochtend. Door deze topic is mijn weekritme verstoord.

  3. Waarom niet begonnen over Het Betoog pagina 1. Staat een mooi stuk van Peter Giesen over de kloof tussen politiek en de burger, waarom deze er is en waarom het ‘luisteren naar het volk’ zo’n onzin is.

 4. 8

  @ALO: Was alleen maar omdat Sargasso daar aangehaald wordt. Aangezien het aangehaalde stuk en de commentaren alweer van de voorpagina verdwenen waren, leek het me wel aardig om die hordes VK lezers (2 of 3) een directe link te geven.
  En dan voor de Sargasso lezers weer een link terug.

  Zoiets.
  Stuk van Peter Giesen moet ik nog lezen.