1. 2

  Dergelijke lijstjes zeggen weinig, interessanter is het om

  het aantal bezoekers maal de gemiddelde bezoektijd te vergelijken. Dan krijg je pas een miniem beeld van de impact van een weblog.

 2. 4

  Jezus wat een zin.

  Allen maar commerciële blogs boven Sargasso. Wat dat betekent? Sargasso zou, als ze het iets slimmer aangepakt zouden hebben, mensen fulltime aan het bloggen kunnen zetten.

 3. 10

  @Guy: En dat laatste kan volgens mij niet kloppen. Ik weet niet hoe ze tellen (misschien 10 eenregelige GS comments als 1), maar GS heeft meestal toch een factor 5 meer reacties.

 4. 11

  @Steeph,

  Meer bekende opiniemakers uitnodigen zou Sargasso nog boeiender maken denk ik. Maar ja het blijft natuurlijk een hobby en voor je het weet gaan ze me je aan de haal ;)

 5. 13

  @Steeph: Blogreacties hebben niks te maken met reaguurders ter plaatse maar alles met andere sites of weblogs die naar je blog linken:

  http://www.technorati.com/blogs/www.sargasso.nl/?reactions

  Maar nu zie ik dat ook dit beeld (zwaar) vertekend is, aangezien Technorati de “interne” blogreacties ook meetelt.

  Jullie krijgen heel veel reacties van jezelf:

  https://sargasso.nl.server23.firstfind.nl

  Wel een handig middel om je authority omhoog te krijgen, trouwens :-)

 6. 14

  Ik heb even de test gedaan voor Geenstijl. Zij komen dan toch veel hoger uit dan Sargasso wat links betreft. Jullie verliezen! (maar niet echt, hoor :-))

 7. 15

  GC is op dit moment straatarmer dan SG. Maar als ik op mijn werk zo om mij heen kijk zie ik redacties van 4 man/vrouw die kunnen leven van een weblog met minder dan de helft van de bezoekers van Sargasso.

 8. 19

  Alleen commerciële bedrijven boven ons

  Nou, nog steeds hier geen geklimatiseert kantoor met spiegelglas op Zuid-Oost voor de redaktie?
  Oh, oh, wat een stelletje armoezaaiers hier, zeg.

 9. 21

  @18: Als ik maar 10 lezers heb per maand maar dat zijn wel allemaal ministers is mijn impact een stuk hoger dan als ik 5000 schreeuwende pubers heb… Dus nee, futiel. Dat, en dat ik niet in statistiek geloof :)

  @20: FanzerPaust.org?