Sargasso goes mobile

Mobieltje met CNN siteOmdat een van de redacteuren zat te zeuren dat Sargasso zo beroerd langzaam was op zijn mobieltje, hebben we maar even een kleine toevoeging gedaan.
Sargasso heeft nu in de gaten als u mobiel de site probeert te lezen en presenteert het dan in de “light” variant. Gaat het maar liefst 10 keer zo snel. De komende dagen zullen we mobiele versie nog wel een beetje aanpassen. Nog niet alle functionaliteit zit er in (bv Waan vd Dag ontbreekt).
Aan u de vraag om hier te melden als er plots problemen zijn met uw gewone browser of wanneer U mobiel toch de zware variant te zien krijgt. Dan kunnen wij de instellingen nog een beetje aanpassen.

 1. 5

  Met PDA (IPaq) en Wifi gaat het prima. Even wennen aan de kalere lay-out, maar nu loopt de tekst tenminste mooi om de plaatjes heen. Petje af.

 2. 8

  Inderdaad, een plugin.
  Klein probleempje is (ongeacht of de plugin aan of uit staat) het feit dat je geen reacties kan plaatsen omdat het spamfilter vreemde browsers tegenhoudt.

 3. 13

  ”Geen comments plaatsen” Steeph??

  Hoe moet het dan met degenen die reactieverslaafd zijn?
  Want je ziet het al weer voor je toch?
  Trillend met telefoon in handen in bus, tram, trein, metro of in de file.…
  en met een woest hoofd hard naar huis of werk hollen?….

  Levensgevaarlijk!

 4. 23

  oh, maar mijn eerdere reacties (net als deze) waren languit liggend op de bank op m’n pda ingeklopt. Eventjes niet opgelet wat in de eerdere comments daarover stond…
  En Waan van de Dag doet ’t ook; ik ben een gelukkig mens!

 5. 25

  @RonvO: Dat van die reacties gold niet voor iedere PDA. Ik moest de spamfilter plugin updaten om alle nieuwe modellen ook toegang te geven (die van mij is nog geen twee maanden oud).

  @mmaas: dat hangt weer van het model af. Maar het blijft wel altijd een beetje behelpen.

 6. 27

  @james: Is het invoeren van comments onmogelijk of alleen erg lastig met jouw mobiel/pda?
  Als het onmogelijk is (melding spamfilter) geef dan even het type door, probeer ik het in de lijst te zetten.
  In het tweede geval, koop een uitklaptoetsenbord ;-)