Sargasso café – Maansverduistering

maansverduistering.jpgTijd om uwzelf even los te trekken van het toetsenbord en uwzelf te verplaatsen naar het Sargasso Cafe alwaar wij recent een glazen dak hebben gemonteerd.
U kunt dan in onze comfortabele relaxstoelen onder het genot van een drankje deze volledige maansverduistering aanschouwen.
 
Neonreclame Sargasso café- UITVan uw afwezigheid maken wij dan gebruik om ongestoord een paar kleine onderhoudswerkzaamheden aan de site te verrichten.
Happy viewing.

 1. 10

  Het Labtop-scherm is wat beslagen en best wel fris eigenlijk maar geen wolk te zien een de maan fullvieuw.

  Overigens zie ik nu in de tuin aan de overkant en daarnaast ook wel mensen in witte Ikeastoelen zitten..glas in de hand.

  Fraai..

  Ga maar eens een praatje maken..tis een vrij bekende schone kunstenares.

  De schaduw van de halve maan wordt vele malen op de grond geprojecteerd tussen de dichte takkenkluwen van bomen..net zo fraai.

 2. 14

  Tegen een boom aanleunen voor de focus, vergeet het maar met 16x zoom. Tafel en stokje en stabilisatorsoftware, nou ik kreeg haar net redelijk, niet super.

 3. 26

  Ik ben gek..heb zojuist spontaan een kampvuurtje aangestoken, nog een paar slokjes en ik ga erbij dansen. (zoiets als bij het Stone-Henge gedoe)

 4. 30

  De waan? Mijn queste begon gisternacht bij een psycholoog waar een dikke stapel bladen ergens lag opgestapeld in de wc. “de waan” heette dat blad.

 5. 32

  He jammer genoeg is mijn dochter net nog wat te jong (2.5 jr). Ze zou het prachtig vinden denk ik, maar ligt natuurlijk al te slapen.

 6. 34

  Ik bedoelde mijn dochters (4,6) niet @MP met m’n #33 maar de snel opdoemende wolkenpartij..maar ik heb het gezien en nu met omstanders wat hout erop en mac uit (vindt men in het algemeen toch wat vreemd zo’n ding in je tuin)

  .

 7. 35

  Carlos: “The sun will be turned into darkness and the moon will turn to blood. Because of you, son.”
  Larie: “Is that why you want to hurt me?”
  Carlos: “It’s not a question of wanting. You have to die, Larie. For everyone, for the new age to come. You understand that, don’t you? The others were all false prophets. You are the only true one among the twelve.”
  Scully: “Stop! Federal Agent! I’m armed! Let him go. Let him go and we’ll talk about it.”
  Carlos: “There’s nothing to talk about. I was called upon.”

  X-files

 8. 38

  @Larie,

  Ik praatte maar wat in mezelf hoor ;) Geweldige dag in het Sedgwick museum gehad weer. Ze is helemaal vol van Dino’s. Ze kent al heel wat namen. En heeft een puzzel gekregen met een Plesiosaurus, Ichtyosaurus en een Mosasaurus die een visje probeert te pakken. De Mosasaurus heeft scherpe tanden! Nu kreeg ze ook nog een echt fossiele Mosasaurus tand, dat gezicht joh niet te geloven, zo blij, glinsterende ogen en rode wangen. De Mosasaurus was een tand kwijt zij ze, die lag in haar vitrine nu en zij was een Brachiosaurus die het visje verstopte voor de Mosasaurus :-) Tsja, er is zoveel te ontdekken voor zo’n jong mensje, zo leergierig, dit zou ze daarom ook mooi vinden denk ik.

 9. 40

  @MP..tis een cafe momenteel toch? Ik ben het geheel met je eens.

  Zelf probeer ik de ogen te behouden/krijgen van mensen van die leeftijd…das moeilijk.

 10. 41

  I been there. Think over een tijdje: speelgoedopgraafdino met een kwastje en wat water. Veel viervoeter dinos veget. en veel tweevoeters vleeseters, kijk ook naar bek.

  Er is nog een majeur verschil in heupstand bij de dinos maar dat is knettersaaie kost.

 11. 44

  @mescaline,

  Ik wist niet dat dat al begon bij 2 jaar die passie voor dat soort dingen. Maar ik las ergens dat driejarigen T-rex perfect kunnen uitspreken :)

  @larie,

  Natuurlijk is het een kroeg hier en nu!

 12. 45

  Ksuus..ik zet ‘m nu echt uit anders ben ik weer de ‘nerd’..mensen staan hier te kletsen en zich te verwarmen met gevulde glazen enzo en ik kijk naar mijn wifi-ding en zit te typen..vreemd

  greetz to you all.

 13. 49

  Het is zeker dochteravond. Heb net telescoop gepakt, dochter (11) wakker van gestommel, samen in tuin gekeken.

  Deed me denken aan oma die mij uit bed schopte voor maanlanding.