1. 2

  Ik neem een whiskey.

  Ben ik de enige die van dit probleem last heeft?
  Ik heb screenshots gemaakt. Eerst dacht ik dat het aan een enkele site lag. Maar de laatste twee uur zijn diverse sites tijdelijk niet te bereiken geweest.
  Nu overigens weer wel.

  * Neemt een stevige slok *

 2. 7

  Ga ik hier in mijn eentje maar zitten drinken.
  Ik dacht dat ik phonkee had uitgenodigd.

  Beetje filostoferen over een goed glas whiskey:

  [quote]It is far harder to kill a phantom than a reality……[\quote]

  Van wie was dat ook al weer?

 3. 18

  Kennis en Innovatie? ..duh? net nu D66 het kabinet heeft verlaten, daar kan ik met al m’n kenniseconomie niet bij?

  Wat gaan ze doen bij Kennis en Innovatie? Het creationisme op de universitieten pluggen?

 4. 21

  Ik vind nog steeds dat de PvdA (of toch minstens de CU) een breekpunt moet maken van Donner op Justitie. Nog een termijn minister van vrijheidskortwieking gaat niet goed zijn voor nederland.

 5. 22

  @Bismarck

  En dan ruilen voor het hele breekpunt gristenen in de regering? Sorry, flauw, ben het met je eens, hoeveel maal kan een ezel zich…. (steen des aanstoots..)

 6. 31

  Okee, op het Momento Dado worstelde mijn republikeinse overtuiging met mijn herinneringen aan Argentinië en liet ik me zelfs ook een beetje gewillig pakken door de nationale emotie tear jerking Kraaiehof.
  En die zonnige februari-middag logde ik vervolgens:

  Diques gaviones
  [img]https://sargasso.nl/wp-content/uploads/2007/02/maxima_small.JPG[/img]

  In Argentinië doet het Instituto Nacional del Agua y del Ambiente (INA), nabij de stad Mendoza, onderzoek aan alternatieve methoden van overstromings-preventie op de voethellingen van de Andes (Manejo Ecológico del Piedemonte). Stenen gestort in een gazen frame (diques gaviones) vormen dijken die zeer effectief zijn in het vasthouden van water dat anders stroomafwaarts voor overlast had gezorgd.

  postje 117

 7. 32

  @David: Vond nog een flesje wit….
  @Carlos: Ken de details van je post niet, maar herinneringen aan Argentinië zijn vast een stuk relevanter dan Het Huwelijk op een opgestuurde videoband (gekocht voor 4,99 bij de Bruna) van moeders, die je dan besluit te kijken temidden van republikeinse Ieren (pleonasme). Blijft het feit dat ik weer een brok(je) in de keel had…. hoe stom ook…. En ik was nog zo fel in die hele Zorregieta-zaak…

 8. 47

  @David: Ik doe het zelf ook hoor. Maar het is inderdaad een veronderstelling dat je niet gek bent.
  En “Assumptions are the mother of all fuck-ups”.

  (Oei, dat is werktaal. En het is toch echt al weekend, snel afkicken)

 9. 57

  @ASH: Ze menen het vast serieus. Maar of het zinvol is en goed uitpakt????
  Bovendien hebben we nog maar tien jaar om een echte omslag te maken. Daarna maakt het niet veel meer uit.
  Tien jaar is te kort voor die kids om invloed te hebben.

 10. 58

  @Steeph
  Da’s waar, maar ook fatalistisch… Moeten we het opgeven dan? Geen kinderen meer krijgen en ons erbij neerleggen? (Ik wet het ook niet hoor)

 11. 62

  @ASH

  Whisky comes from the Gaelic uisge/uisce beatha (IPA: [ɪʃkʲə bʲahə]) meaning “water of life”, possibly modelled on the Latin phrase aqua vitae. The spelling whisky (plural whiskies) is generally used for whiskies distilled in Scotland, Wales, Canada, and Japan, while whiskey is used for the spirits distilled in Ireland.

  Ik ben toch van de Schotse whiskey :)

  U hefet een andere voorkeur?

 12. 67

  Paddy’s klinkt idd nogal Iers.

  En Tullamore Dew staat bovenop mijn kast, maar die gaat nu naar beneden zodat ik een glas kan nuttigen =)