1. 1

  Er bekruipt me zo langzamerhand het vermoeden dat men ten burele van de sargasso’s een hekel heeft aan Palin. Dat er een vooropgezet breed complot (nu dus ook Carlos) tegen haar gaande is (Steeph spant daarin wel de kroon, heeft er een bijbaantje aan qua aangedragen linken).

  Een hetze, Kruistocht, een vuilspuiterij van een omvang waarbij je de poep langs de dijen en de kak tussen de oren loopt, ja, en dat alles van een niveautje Buurman! wat doettu nú ik bid nie fuur bruune bone…

  En dan spréékt ze constant McCain tegen, quóte/ spélt ze om de haverklap verkeerd, IS het een aaneenschakeling van versprekingen, circuléren er cheerleaderfotootjes op een bed, stáát ze op een podium met een Duivelsuitdrijver en LIGT ze lekker geil languit op een doodgeknúppelde ijsbeer…SO WHAT?

  Nou héb je eens een keer iemand die zich van een menselijke feilbare kant laat zien…er ook nog eens niet als een verwaaid bekrompen takkenbos uitziet…is het óók weer niet goed. Hoe had u dan gedacht hoe McCain b.v. anders een Ohio dacht te moeten binnenslepen? Want wat willen we dan naast een McCain die naast andere lichaamsdelen z’n armpjes al nauwelijks omhoog krijgt? Een ontzettend dikke negerin met een zakdoek rond d’r kop roerend in een enorme kookpot chitlings? Een stijf burgertrutje met Quakerhoofd?

  Ja WAT?

 2. 3

  Wat we willen is gewoon een beetje capabel politicus. Een keuze voor Running-Mate waaruit we op kunnen maken dat McCain ons/ de kiezer serieus neemt en wij dus ook hem serieus kunnen nemen.

  Ook zonder de laster campagne van Steeph en Carlos is Palin gewoon een aanfluiting. Eerst roepen dat Obama geen ervaring heeft en dan aankomen met de governeur van Alaska, omdat die jong en vrouw is, maar verder weinig schijnt te kunnen, dat maakt McCain een aanfluiting.

  Niet serieus te nemen, dus dan moet je ons ook niet vragen om het te doen. Steeph en Carlos maken plezier en terrecht.

  Dus dat.

 3. 4

  Overigens krijgen wij 90% van al die Palin linkjes gelinktipt door onze waarde bezoekers. Carlos en Steeph zijn van de trouwe werkpaarden die onvermoeibaar de linktips doorplaatsen omdat ze van mening zijn dat het belangrijk is om te linken wat onder de bezoekers leeft…

 4. 6

  Waarom is deze link een blijk van een hekel aan Sarah Palin? Het is simpelweg een verzameling van de meest besproken TV-momenten in de Palin-campagne. Het hangt van je politieke voorkeur af of je die negatief of positief uitlegt.

  Althans, ik ga ervan uit dat de partij die haar nomineerde (en de aanhangers van die partij) het ge-wel-dig ontwapenend en authentiek vinden dat ze niet weet wat de Bush-doctrine is.