1. 6

  Ergens proef ik terughoudendheid. Dat het geen probleem is om fel te associeren met het kapsel van Wilders, maar wel moeilijk is om iets met de allochtonen te doen.

 2. 7

  Steeph je hebt gelijk, .

  Een partij die stemmen wil trekken onder verwijzing naar etniciteit verdient niet beter, daar zit de weerstand niet. Het is eerder de groep die er over het algemeen geen problemen mee heeft “fel te associëren” met allochtonen die de lust tot reageren remt.
  Maar ja, leeswijzer toegevoegd, straatje schoongeveegd, dus vooruit dan maar, die drempel over.

  De PAN wil dat allochtonen met trots hun waarden en kwaliteiten uitdragen en dat de autochtone bevolking hiervan wil leren.

  PAN
  Patriarchaliteit en Achterlijkheid ‘s Niessogek

 3. 17

  Zat inderdaad ook aan een hoax te denken.
  Maar denk toch niet niet dat het een echte hoax is. Sluit dat het eerder bedoeld is om een discussie te openen dan als serieuze partij.

  Heb het de site eens bekeken. http://www.partijvoorallochtonenederlanders.nl/files/index.php?id=1

  Vallen me een aantal dingen op.

  Ten eerste ze kunnen wel een webmaster gebruiken, want het is een rommeltje.
  De links naar landen komen uit op een allegaartje aan website’s (startpagina, wikepedia). Het is een vrij willekeurige verzameling trouwens.
  Ook vreemd, er wordt nergens over een specifieke religie gesproken, maar onder de links staat de NMO.

  Maar ja dat is slechts vorm, inhoudelijk dan.

  Ik begrijp werkelijk niet hoe je als je de tijd gehad hebt om erover na te denken je toch “de allochtonen” als een min of meer uniform blok neer kunt zetten tegenover “de autochtonen”. Zelfs al staat het zoals op de PAN site tussen aanhalingstekens dan schieten de tranen toch in je ogen als er gepleit wordt voor de verrijking van de ‘autochtone’ waarden met de ‘allochtone’ waarden. Dit wordt verder niet uitgewerkt, alsof die niet variëren tussen en binnen landen.

  Het kopje maatregelen is zacht gezegd wat onevenwichtig, het hoe en waarom blijft onduidelijk. Anders dan je zou verwachten wordt er bij de maatregelen geen link gelegd met de elders genoemde problemen.

  Denk dat het echtpaar Hoogerdijk – Kayvantash het vast goed bedoelt en hoewel ik een aantal dingen ook echt wel ok vindt, kan ik het als basis voor een politiek partij nauwelijks serieus nemen. Denk dat de opvattingen van het paar een betere basis voor een huwelijk of een vereniging van gemixte koppels, dan een politieke partij zijn.

  PAN
  Parenclub, Absurd Naïef

 4. 18

  De prijs van de eeuwige roem gaat naar DP #13:
  Partij van de Arbeid Na-apers

  Over de uitslag kan gecorrespondeerd worden, maar dat is verder volstrekt nutteloos.