Samenzweringstheorieen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Ingredient 1: President Bush wist al voor de aanslagen van 11 september dat er al Qaeda aanslagen aan zaten te komen, maar reageerde niet adequaat, en dat staat niet goed op zijn blazoen vinden de amerikanen, ‘In retrospect, this looks horrible’

Ingredient 2: Twee dagen voor de aanslagen ontving de Bush regering gedetailleerde plannen voor een oorlog tegen al Qaeda. De plannen leken heel erg veel op de wijze waarop die oolog ook is gevoerd.

Het lijkt me dat de amerikanen zich voorlopig weer ongegeneerd kunnen overgeven aan hun nationale sport: Het bedenken van ‘Conspiracy Theories’.

En voor de republikeinen die het een schande vinden dat hun president zo wordt aangevallen heb ik slechts twee woorden die aaneven dat alles mag in de amerikaanse politiek: Monica Lewinski

update: Bush heeft inmiddels gereageerd met de opmerking ‘There is a sniff of politics in the air‘. Waarop een democratische senator antwoordde: “Sniff of politics? We want a sniff of truth, Why didn’t we (Congress) know about this a lot sooner?”

0

Reacties zijn uitgeschakeld