1. 2

  Uffe Ballen is een gegarandeerde winnaar bij Elsevier !
  [img]http://www.panzerfaust.org/images/07-01-2006UffeBallen.jpg[/img]

  Ik houd me op Pling-Plong University voornamelijk bezig met het outsourcen van bepaalde resources en de wisselwerking tussen marxisme en humancentred-resourcebased management development. Een hele mond vol, maar waar het in wezen op neer komt, is de allesomvattende vraag: “Hoe kunnen de spleetogen nóg meer geld verdienen?”

  http://www.panzerfaust.org/pivot/entry.php?id=765

 2. 3

  Uffe Ballen, die was goed inderdaad. Kan hij niet komen gastloggen te Sargasso? Een beetje uitleggen aan alle ecofascisten alhier dat er zonder gedegen welvaartscreatie en de bijbehorende managerial lectuur weinig zeehondjes te redden vallen.

 3. 5

  Cor-rectum: Of Harry Mulisch op aarde tussen stervelingen.

  Maar hoe werkt Panzerfaust dat financieel dan bol, zo exclusief op UB zitten, als weblog wezende dat net een battle of the blogkroontje heeft en dat bij wijs van spreken de volgende keer al weer kwijt kan zijn….?

 4. 7

  Laten we zeggen dat er een paar hele invloedrijke investeerds UB met ons in contact heeft gebracht, omdat bepaalde mensen ons graag ons “ding ziet doen”, ken je die scene uit Judge Dredd met Judge Griffin en Rico?

  Rico: You want chaos? *I’m* the chaos. You want fear? *I’m* the fear. You want a new beginning?
  [shouts]
  Rico: *I’m* the new beginning!

 5. 9

  Ecofascisten?! Over ecofascisten gesproken, ik hoorde vrijdagnacht, terwijl de bebloede zanger van Bromheads Jacket zijn gitaar vakkundig aan het afrossen was en de zaal tot een collectief hoogtepunt bracht, zo’n krankzinnig verhaal!

  Een waarschijnlijke Sargasso-hater wist mij te vertellen dat mijn lieve vriendje Dreknek samen met mijn gewaardeerde medereaguurder Sikbock van deze prachtige site geflikkerd zijn, omdat een huilerige (‘Oh Carlooooos, Carlooooooooooos, ze pesten me weeheerr!!’) Degpyarev Pekhotney met wijverige chanteertechnieken zijn ware, MAOïstische aard liet zien.

  Uiteraard heb ik jullie allen hartstochtelijk verdedigd. Wat?! Sargasso?? Ze mogen dan wat links uit de hoek komen en die DP mag zich dan wel voordoen als een fervent sociaalfascistische aanhanger van een obscuur, extreem links clubje, maar ze zullen zich nooit maar dan ook nooit daadwerkelijk tot dat niveau verlagen.

  Sargasso is blij dat er wat zout in de pap gestrooid wordt, dat er mensen boven het maaiveld uitsteken, dat iemand zorgt voor een komische noot of een kritische blik. Nooit, maar dan ook nooit zal Sargasso als collectief weblog naar beneden schoppen en de mensen die hun site jarenlang trouw hebben bezocht en groot gemaakt, verloochenen.

  Waarvan akte, verdien ik nu niet een grote pluim, dat ik de eer van sargasso.nl zo braaf verdedigd heb?

 6. 12

  Aha erlebnis, woon tenslotte naast het exwoonhuis van Jung. Hier dus.

  [URL=http://img215.imageshack.us/my.php?image=ducktape3qp.jpg][IMG]http://img215.imageshack.us/img215/4280/ducktape3qp.th.jpg[/IMG]

 7. 15

  Ah! Dit IP-adres van mij kenden jullie nog niet…deze keer niet de melding dat mijn reactie eerst ‘gemodereerd dient te worden’

  (Schande, Carl, ik vind dit echt schan-da-lig)

 8. 19

  Een waarschijnlijke Sargasso-hater wist mij te vertellen dat mijn lieve vriendje Dreknek samen met mijn gewaardeerde medereaguurder Sikbock van deze prachtige site geflikkerd zijn, omdat een huilerige (‘Oh Carlooooos, Carlooooooooooos, ze pesten me weeheerr!!’) Degpyarev Pekhotney met wijverige chanteertechnieken zijn ware, MAOïstische aard liet zien

  He, Jacobine: heb je een IP ban gekregen? En dreknek en Sikbock ook? Is DP dan eindelijk met zijn etnische zuiveringen begonnen? Ik dacht dat dit soort tactieken alleen in de extreem rechtse hoek plaats hadden. Zelf heb ik het nooit verder geschopt dan een IP ban op het neo-conservatieve log ‘danegerus.com’ en natuurlijk op het goede oude fortuyn forum.

  Ik ben een tijdje weggeweest en weet niet precies wat er gebeurd is, maar met name Sikbock kan ik me niet anders herinneren dan een rustige, constructieve reaguurder waar ik het vaak mee eens was. Hmm: misschien moet ik me dan ook maar zorgen gaan maken. Al eerder kreeg ik het met DP aan de stok op dit forum.

 9. 21

  Ik geloof dat ik echt even moet kotsen, webmeesteres.

  Volgens mij gaat deze pots over de Elsevier die een lijst van beste weblogs samenstelt. In dat kader vertel ik een vreselijke roddel die ik over het weblog Sargasso.nl gehoord heb.

  Vervolgens word ik geconfronteerd met huisregels en moderatie (!).

  Huisregels die mijns inziens meer slaan op hier ineens hooggewaardeerde reaguurders en/of redactieleden als de knipoogkoning (‘Jacobine heeft anorexia en is schizofreen’) of DP (‘elk willekeurig citaat zou volstaan’)

 10. 23

  Ach, Sikbock, je bent er gewoon nog. Hmm, Jacobine zoals Bram M. zou zeggen: ‘uw bronnen zijn van een twijfelachtig alooi.’

 11. 27

  Jacobine: excuus. Ik lees net dat Sikbock toch een IP ban heeft. Het alooi van je bronnen is dus toch niet zo twijfelachtig :-)

 12. 28

  Op dit moment heeft niemand een IP-ban.
  Lees uw mail er op na,
  suggereer of fantaseer er druk op los maar val ons er niet mee lastig.

  Verder ben ik (Carl) afgelopen week meer dan twee avonden kwijt geweest aan dit gelazer. In diezelfde tijd had ik kwaliteitspostjes kunnen schrijven, de honger in Afrika kunnen oplossen of had ik mijn vrouw water kunnen geven. Ik hoop dat u allen zich een beetje gedraagd zodat ik mij weer aan mijn normale taken kan wijden. Dank u.

 13. 29

  Storm in een glas water die wellicht door hoge harde stem kan barsten maar niet met een virtuele, gewoon rustig blijven lijkt me..maar niet stil.

 14. 31

  Ik vind het prima Carl, als je ook aan je eigen redactieleden vraagt of ze zich gedragen en niet te vergeten je knipoogvriendje. Bij ‘neofascist’ grijp je wel in, maar ‘anorexia’ en ‘schizofrenie’ (tegenover ‘u kunt niet schrijven’) blijft ongestraft. Dit doet pijn, mijn liefste Carl!

 15. 32

  @webmeesteres: ach een beetje geruchten, hear-say en insinuaties houden een site spannend!

  Maar goed: wat mij betreft duidelijk zo. En om je een beetje uit de brand te helpen, maak ik graag twee avonden vrij om samen de honger in Afrika op te lossen. Met zijn tweeen lukt het misschien zelfs in 1 avond :-).

 16. 34

  ‘suggereer of fantaseer er druk op los maar val ons er niet mee lastig.’

  Dat is dan weer een beetje kort door de bocht, als ik zo vrij mag zijn, met uw permissie etc. etc.

  Ik kreeg wel degelijk gisteravond de melding dat mijn reactie eerst gekeurd moest worden, DRKNK is wel degelijk gebanned maar dan kennelijk op dit moment niet meer en Sikbock wist vijf minuten geleden ook niet beter dan dat hij gebanned is.

  Geen sprake dus van suggereren maar gewoon de waarheid en mag ik daar dan even iemand over lastig vallen? Ja.

 17. 39

  @Jacobine

  Er zijn miljoenen en miljoenen computers aangesloten op het internet die fungeren als miljoenen en miljoenen onderling verbonden glaasjes water waarin evenzovele stormpjes woeden. Elk van die stormpjes kent vele, vele kantjes die allemaal ook belicht worden, niet in de minste plaats om al die egootjes die hiermee in het geding zijn tevreden te houden.

  Wat een verspilling, vind je niet? Ik hou dan ook helemaal niet van glaasjes water, meer van glaasjes Belgisch degustatie bier..

 18. 40

  Het leek erop dat de rust was weergekeerd op het scherp van de snede. Door Uw opmerking gooide U olie of een smeulend vuur, dat leek me niet verstandig.

  U heeft vast ooit naar rimpels in het water gekeken na het gooien van een steentje, ik doe dat nog. De rimpels van de Sargasso Zee waren net even weg en dan gooide U “Uw steen” ahw.

 19. 41

  Ja Pelayo, maar ik kan nu eenmaal niet tegen onrecht en als een ware ridder te paard zal ik strijden!

  Nu ik toch zo lekker op dreef ben, voor alle duidelijkheid, webmeesteres, als je twee avonden gemist hebt moet je niet bij Dreknek en Sikbock zijn, maar bij je eigen redactieleden, die zijn kennelijk niet opgewassen tegen commentaar en grijpen dan naar andere middelen.

  En nu ga ik weer aan het werk! Was weer gezellig!

 20. 45

  Ik zou wel weer eens een keertje met z’n allen de kroeg in willen duiken. Dan kunnen we meteen die foto eens regelen, JdB! De foto, die nooit genomen is aangezien we elkaar natuurlijk nooit ontmoet hebben…etc.

 21. 46

  Ik kan er wel begrip voor opbrengen dat mensen die als professionele intriganten een log komen ‘trollen’, alleen om de boel te verzieken en te provoceren, de toegang wordt ontzegd.

  Mensen die veel tijd in het onderhouden van een weblog steken, willen er meestal ook wat plezier uithalen.

  En bevalt dat niet, dan kom je toch gewoon niet meer. Meer mensen zouden die richtlijn in gedachten moeten houden.

 22. 47

  Jort, was jij het niet net die zei in reactie #17: ‘Het werd eens tijd dat blonde meisjes zoals Jacobine eens keihard werden aangepakt.’

  Vind je dat een normale reactie? Vind je dat nou getuigen van beschaving? Wat maakt jou anders dan een zgn. troll? Een term die overigens niet geldt voor zowel Dreknek, Sikbock als voor mij.

 23. 48

  @Jacobine: lijkt me een uitstekend plan om eens te gaan zuipen. En dan kun je me inderdaad die foto eens geven. Daar doe je al jaren zo geheimzinnig over dat we er wel heel onzedelijk op moeten staan met zijn tweeen ;-)

 24. 50

  @DP: als je wilt weten wat er gebeurt als je een IP ban krijgt, moet je naar danegerus.com gaan en daar even wat commentaar geven. Als ik daar al gebanned wordt vanwege mijn zogenaamd ‘extreem-linkse’ commentaren, moet jij al helemaal binnen 30 seconden een IP ban aan je broek hebben hangen.

 25. 51

  @ Jacobine: als je zelfs een overduidelijk ironisch bedoelde opmerking niet als zodanig op waarde weet te schatten zonder dat iemand er een knipoog smiley bijzet, dan krijg ik op basis daarvan en je eerdere reacties hier toch het beeld van een wat zurige jongedame die zichzelf wel heel erg serieus neemt, ondanks het trouwens frisse uiterlijk. Dat imago zal ongetwijfeld niet aansluiten op je werkelijke identiteit, maar zo kom je wel over met dergelijke reacties.
  Met alle respect verder, natuurlijk.

 26. 53

  Dames, heren,
  Zullen we ons weer lekker met de inhoud bezig houden, met een minimum aan respect voor de discussiedeelnemers, en niet zo zeuren? Het is zo genant voor die andere tweeduizend mensen die dagelijks komen kijken.
  Jullie lijken wel … reaguurders.

 27. 55

  @Jort

  Op basis van teksten als ‘Ik kan er wel begrip voor opbrengen dat (…) de toegang wordt ontzegd.’ en ‘En bevalt dat niet, dan kom je toch gewoon niet meer.’,
  had ik toch nooit kunnen bevroeden dat u in staat kon zijn tot enige ironie?

 28. 57

  @ Jacobine: Ik zet dan ook graag mensen op het verkeerde been.

  Hoe dan ook, uw gebruik van het ondergewaardeerde woord ‘bevroeden’ is hoopgevend.

  @ Larie: Persoonlijk vind ik dat onze huiskunstenaar Crachat ‘spot’ wel erg bars neerzet. Bij spot hoort een milde, vergoeilijkende glimlach.

  @ EVH: is het mogelijk om serieus inhoudelijk te reageren op het onderwerp ‘beste weblogs’? What’s next, een ‘beste weblog van Nederland’ verkiezing zeker?!

 29. 60

  @57, somtijds wel, somtijds niet Jort.
  Meestal schort de onduidelijkheid in het wegvluchten van de spotter (…) achter de ene of de andere kant van het masker, naargelang wendbare zelfverdediging dat eist.
  Overigens kon tijdens een boksmatch enkel Mohammed Ali wat van spotten.