1. 1

    Hoe kunnen die foto’s zo scherp zijn,vrij veel beweging lijkt me?

    p.s Carlos zou je even een reactie kunnen geven op mijn mailtje ;-)

  2. 4

    Wat denkt dat kutwijf wel niet, een beetje eigen rechter spelen, als ik hem was had ik geen koffie gegooid maar die fiets overdwars anaal ingebracht.

  3. 6

    Als ex-fieteskoerier herken ik dit wel ja. Ik heb ook wel eens afval op een motorkap teruggegooid. Dat leverde toen alleen een zeer verbaasde automobilist op die een heel klein fietsertje aan de horizon zag verdwijnen. Dit meisje had schijnbaar nog niet zoveel ervaring. Als je gek genoeg bent om een auto met je sleutel te bekrassen moet je natuurlijk niet blijven staan. Die automobilist had overigens nog geluk. De meeste koeriers die ik ken hebben een kettingslot van minstens vijf kilo bij zich.