1. 13

  Laat me raden: er moest nog gauw even een avondlogje komen en de creatieve Crachat kwam ergens mee. Vooruit maar zeiden Carlos en Steeph we kunnen er niet omheen. Het moet maar. Hebben we toch nog wat.

 2. 15

  THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH THEO VAN GOGH

 3. 18

  De man (het is een man) op de foto is boven de 40, is een hetero, trekt zich niets aan van conventies en hecht geen belang aan een ‘show’-uiterlijk.
  Het is Ernst Hirsch Ballin

 4. 24

  Mag wel eerst leren zijn stropdas fatsoenlijk om te doen…. maar uh… we zouden toch geen president krijgen? En geen volkslied? Geen vlag?
  We zouden toch een referendum krijgen?
  Moet in ons land niet gekeken worden of het niet in strijd is met onze grondwet, dat verdrag?

 5. 25

  #11 was me voor … zie klikmelink #15 … die puntoortjes doen me altijd beetje aan Lord of the Zwins denken … verder een uitstekend voorzitter van vergaderingen

 6. 28

  HVR lijkt me “geestiger” dan Wilfried M. (En @#27 : Barroso ?)

  Niet onbelangrijk : vraag aan de Vlaamse christendemocraten wie van de drie de beste president zou zijn, en ik denk dat het antwoord “the middle man” zal zijn.

  Martens °1936
  Dehaene °1940
  Van Rompuy °1947 …

  Volgens mij is die hele HVR for prez een rookgordijn. Die Herman is ook zo’n loyale trooper.