1. 7

  de scoop van geenstijl was een beetje mislukt geloof ik. Wat ik vreemd vind aan het plaatje is dat het er afgezien van de laptop erg 70s achtig uitziet. Maar die vrouw is zo te zien inderdaad een pop gezien de vreemde houding van de armen. En zulke poppen hadden ze volgens mij niet in de 70s. Om een lang verhaal kort te maken, ik weet het niet.

 2. 12

  Hmmm … interessante materie. Bijvoorbeeld, wie is de fotograaf, en waarom heeft die man een pop nodig als hij een fotograaf in zijn tuintje heeft? Waarom is de foto überhaupt gemaakt?

 3. 13

  maar goed, wat er niet klopt; ten eerste ligt de mevrouw met haar kleren op een handdoek, terwijl het gras toch doorgaans kriebelt aan de blote huid (haar benen?) ook lijken mij de vingers van haar linkerhand wel erg lang te zijn. verder ziet het oor van de meneer eruit alsof zijn hersens naar buiten komen; iets wat doorgaans toch niet klopt.
  maar misschien is het simpelweg het hart van de man dat niet klopt; ijskoud verloren in de machinale processen van de grastop terwijl een smachtend vrouwmens naast hem om aandacht smeekt.

 4. 18

  Haar pruik staat aan de linkerkant op een merkwaardige manier recht overeind.

  @Krekel, de man heeft gewoon een draadloze webcam ;)

 5. 19

  Het moge duidelijk zijn dat ik me stierlijk zat te vervelen even. En zo te lezen velen met mij.
  Het was inderdaad een pop. Sterker nog, een zogenaamde Real Doll.
  Maar wat ik zelf het debiele vond, is het feit dat de pop (deels) op de handdoek ligt en die vent in het gras.
  Overigens ziet die vent (volgens het bijschrift op Salon.com) die pop als zijn muse terwijl hij een boek aan het schrijven is. Ik hoef het niet te lezen.

  Referenties:
  http://www.villagevoice.com/art/0505,aletti,60616,13.html
  http://www.still-lovers.com/

  En voor zij die een subscription hebben:
  http://www.salon.com/mwt/feature/2005/10/11/real_dolls/index.html

 6. 25

  Ik moet mijn jongere collega DP toch even historisch bijpraten: in de 70s waren er nog geen laptops, nog niet eens pc’s. En lekker op het gras liggen met een mainframe was in het preutse Amerika geheel ‘not done’. ;-)