1. 1

  Precies de eh.. verzoenende woorden waar de wereld op zit te wachten. Ironisch dat zijn vader verderop in het artikel zegt: ´As her son, he will become a uniting force.´ Het is te hopen voor de wereldvrede dat Pakistan stabiele verkiezingen kent komend jaar.

 2. 3

  wraak lijkt me het tegenovergestelde van verzoening. De woordkeuze is op zijn minst merkwaardig. Maar misschien doet zoiets het wel goed in Pakistan.

 3. 5

  Wraak kan in Nederland nog iets niet-fysieks betekenen misschien – in het engels betekent het iemand iets aandoen volgens mij (maar wie ben ik).
  Om “democracy” uit de mond te horen van iemand die deel uitmaakt van wat duidelijk een clan-dynastie-achtige toestand is, vind ik weinigzeggend. Pure retoriek. Die jongen heeft in Engeland wel leren oreren! Het heeft zoiets van “we wijzen een vrijwilliger aan” – “je kunt alle kleuren kiezen als het maar zwart is”.

 4. 7

  OMG. Na de dood van zijn moeder wordt Bilawal ´democratisch´ aangewezen als de opvolger van zijn moeder als leider van de ´volkspartij´… Orwelliaanse newspeak. Doublethink.