Quote van de Dag: Forum sluit

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Het forum gaat morgen sluiten. Het waren interessante en regelmatig verhitte discussies die ons soms nieuwe inzichten gaven en af-en-toe ideeën voor onderwerpen. Maar het is tijd voor iets nieuws.

We zoeken continu naar andere manieren om in gesprek met ons publiek te treden. Zo bezoeken we middelbare scholen en hebben we iedere vrijdag een interactieve videochat over een actueel onderwerp. Ook proberen we u in contact te brengen met nieuwsmakers, zoals tijdens de recente vraag-en-antwoordsessies met premier Balkenende.

De NOS sluit haar forum, want “het is tijd voor iets nieuws“.

0

Reacties (4)

#1 $link$

Ik vermoed dat het meer te maken heeft met onwelgevallige meningen. Verder suffen met zgn iets nieuws is natuurlijk makkelijker; zou ik ook doen als ik zoveel geld krijg.

  • Volgende discussie
#2 HPax

Met dit zijn aldus geformuleerde besluit bekent het Nos(forum)zijn ingekankerde corrumptieve insteling.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Joost

“ingekankerde corrumptieve insteling.”

Leg uit!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 pedro

#1: nee, het heeft meer te maken met het feit, dat ze niemand in dienst willen nemen, die al die ´onwelgevallige meningen´ op schuttingtaal moet nalopen en kuisen. En zelfs als je gelijk zou hebben, blijft de vraag: en wat dan nog? Bewijs het eerst maar eens en ga daarna eens wat dieper in op de reden, waarom dat volgens jou niet moet kunnen.

De NOS is er om tv te maken en uit te zenden, niet om ons publieke geld in een internetforum te stoppen. Als ze het forum op poten willen houden, smijten ze ons geld over de balk. Als ze bezuinigen en zo´n forum opheffen, is het ook niet goed.

  • Vorige discussie