Quote van de Dag: De toorn van de Japanse wraak

[qvdd]
Update: Onderstaande quote blijkt verzonnen door Luuk Koelman.

“Het grote Nederland zal de toorn van de Japanse wraak voelen. Weinigen struikelen over een berg, maar velen struikelen over een steen. De Nederlandse coach Van Marwijk heeft niet alleen mijn eer bezoedeld, maar ook die van mijn familie en al mijn voorvaderen. Hij heeft nooit verontschuldigingen aangeboden. Daarom is hij een minderwaardig mens.”

De Japanse bondscoach Okada is er nog niet overheen dat Bert van Marwijk hem tijdens de WK-loting vroeg hoe de Japanse bondscoach er ook alweer uitzag, terwijl Japan kort daarvoor een vriendschappelijke interland tegen Oranje had gespeeld.

 1. 1

  Nou nou, die toorn van de Japanse wraak kwam HARD aan. Not.
  2e ploeg van dit WK met 6 punten. En dan die commentatoren maar klagen.

 2. 2

  Hmm. Toorn. Ik denk dat de wedstrijd van Nederland tegen Oranje (check je tekst Martijn) leuker was, maar die heb ik niet gezien.

  Red: Dank en aangepast

 3. 5

  Op de radio hoorde ik vanochtend dat er niets meer aan de hand is. Natuurlijk vond de Japanner het niet leuk niet herkend te worden door Van Marwijk, maar hij heeft aangegeven op vragen van journalisten dat het geen rol meer speelt/speelde. Ook Van Marwijk heeft niet zijn excuses aangeboden, maar wel begrip getoond voor de verbolgen Japanner. Nooit leuk voor een coacht om niet herkend te worden.